Ahojte tu môžete prosiť, vymieňať nálepky na lidl nôž šéfkuchára.
@ericca2 koľko ste ochotná dať?
Nechápem ako sme doteraz vedeli bez tých nožíkov existovať 😀
mala by som zaujem o nalepky....
@martina117cd skuste navrhnut ;)
@ericca2 JA LEN TAK ZO ZAUJIMAVOSTI. ASI BY SOM TO ANI NEPREDALA, ALE DALA. ALE AJ MY IDEME ZBIERAŤ. SNAĎ SA VAM POŠŤASTI. 🙂
Aj by som kupila
nie len vela nakupujem do svojich prevadzok tak mam viac ako potrebujem
A nalepok je dost len noze nemaju dnes v troch prevadzkach nemali tak preto mi ostali aj nalepky kedze som to nemal kde zamenit
nalepky v BB a okolí?
Oplatí sa niekomu predať nálepky za poštovné ? Ako ja osobne, keď mám nálepky, ktoré nezbieram, dám ich niekomu zadarmo, no teraz som ochotná aj kúpiť...
nema niekto naviac nalepky?
Ano este mam noze kuchyna Lidla Ihnacak,Paulus info na 0948220805.Naj odber v BA.
najdite si na nete inzeraty, neoplati sa kupovat nalepky po 1,5e, ked hotovy kupite za 12..
@sadul ved to je to iste nie ? Ked kupim 8 nelepiek po 1,5 teda za 12e alebo vyplnenu karticku s 8 nalepkami za 12e :D
Zhanam 5 nalepiek na noz
kúpim nálepky na nôž lidl, ak niekto má navyše ,ponúknite,ďakujem 🙂
@maco73 12€???? Ked si ho vypytas pri pokladni mas ho za 9e....
@zajko_usko naozaj? da sa kupit bez nalepiek?
@divozienka26 ano u nas v pe predavacka tak povedala
@julinkaz v lidli pri pokladni si vypytaja.za 9e.je neuveritelne akosi podaktore nahadzujete
@sadul za 9€ nie 12
@zajko_usko pisem co vidim na bazaroch...to nie je moja cena...ani s tym nekupcim, ani nemam zaujem o tieto noze..
@divozienka26 tak neviem co je jednoduchsie, ci kupovat samostatne cez postovne 8 nalepiek, alebo rovno kupit noz za 12 alebo 9 eur ako pisete niektore vyssie...
chýba mi 5 nálepiek, kto mi daruje za poštovné?
Kupim nalepky z Lidla na noz. Ponuknite.