Dobry vecer. obraciam sa na Vas s prosbou ci nema niekto navod k spolocenskym hram Kakerla Loop a Lotti Karotti. Manzel kupil v Nemecku. Cely vecer prekladam cez google, ale ten preklad nema ani hlavu, ani patu. nevie niekto mi pomoct, alebo nema doma tu hru a vie to hrat? dakujem za kazdu radu. pozerala som videa na yotube ale nejak to nesedi. kedze nase hry su cestovne balenia a obsahuju ine sucasti....dakujem.
ja som toto nasla na yotube...tak hrame podla toho Lotti karotti. tu druhu hru este neviem ako sa ma hrat. tak snad Vam to pomoze. to je vlastne za pamat a farby....prijemne hranie :D
Caute. http://www.zatrolene-hry.cz/ Maju zvacsa nejake navody, treba si najst hru a potom sa v jej profile pozriet do priecinku ke stazeni. Pripadne, castokrat vam ochotne pomozu v irhysko.sk bud im poslite email ze ci nemaju vo svojej databaze preklad navodu na hru, alebo ak ste v BB alebo BA, ci hru nemozete doniest do predajne na vysvetlenie.
Dakujem za radu. Skusim pozriet...😉
@lenka1211 ahoj Lenka, uz si niekde zohnala navody? Ja by som potrebovala Lotti Karotti, tiez mame z nemecka a nevieme, ako hrat. Dakujem. jana