Zdravím, neviem, či to sem patrí, no chcem poprosiť milú dušu, ktorá má zvyšnú nálepku z Lidla na hrnčeky včielka Mája, či by nedarovala za poštovné a ďakujem 😉 chýbajú nám dve... A dnes som pri nákupe zistila, že už ich nedávajú, len hrnčeky. Vďaka.
Boze, dalsi spam, hlavne, ze uz akcia skoncila
U nás ešte hrnčeky sú a dávajú ich do vypredania, len nálepky už nie. Preto sa pýtam... @moni244 nepýtala som sa na názor a charakter diskusie, tak keď nemáš odpoveď k veci nespamuj Ty v mojej diskusii. Nie som blbá, pýtam sa na to, čo je reálne a mám overené.
Myslim ze mam dve, zajta skontrolujem. Rada darujem za postovne ale iba doporucene, ak Ti to za to stoji 😉
@luciamic ok budem rada, v obchode by som nechala viac 😉 občas aj zbytočne a deti sa potešia. Budem čakať na info. Vďaka.
@coccinellaseptapunktata hej to bolo moc ze za 20 :/ tak pozrela som a mam jednu nenalepenu a jednu nalepenu na karticke, ak mas zaujem napis spravu ;)
Ak máte záujem, mam asi tri celé vyplnené kartičky. U nás uz nie su hrnčeky. Tak ak este niekde majú, rada posuniem. Nech urobia radost.
U nas uz tiez nalepky nedavaju asi od 7.4.2017, ale hrnceky davaju az do vypredania zasob 🙂
Tiez mi 2 nalepky chybaju 🙂)))
mam 3 nalepené nálepky na kartičke, u nás už nie sú hrnčeky, ak má niekto záujem, pošlem, ozvite sa...
Baby ak máte zvyšnú nálepku jednu,rada by som si ju odkúpila,dik 🙂
@sklenarova mozem poslat zajtra. mam 1 kus. napis mi adresu do spravy
aj ja by som mala zaujem, u nas hrnceky este su. dakujem
@zuzu15 mate este jednu karticku,mala by som zaujem
Ak ste niektore z BA tak na burze za polusom moja mama kupila hrnceky po 1e.. 🙂
Je mi to ľuto, z mojich troch je nakoniec iba jedna a uz som ju sľúbila.
Moja šikovná mamička 2 vyhodila do koša keď jej povedali, ze akcia uz skončila. Ja som ich dala jej, ona je v Lidli častejšie a mala mi hrnčeky vyzdvihnúť.
@adeli79 tak ďakujem za ochotu,dnes som bola v Lidli a už nemajú ani oni hrnčeky..
Prosim, nema nahodou niekto salku s vcielkou majou, dcera po nej tuzi
My mame všetkých 5 a vravela pokladníčka že už nedávajú ani hrnčeky že už je to neplatne ... zaujímavé o