Dobry den, tak opat to tu mame a mozme zbierat, vymienat nalepky, za ktore ziskame tentokrat tanieriky zo serie “Vcielka Maja” 😁 Velmi sa tesime🎉🎉🎉
@haanovajana od pondelka 25.2. 😉
Za koľko eur z nákupu dostaneme jednu nálepku? Bude to opäť za 20€? Inak sa teším, máme doma tri misky, deti budú nadšené, keď k nim pribudnú aj tanieriky 🙂 dúfam, že budú rovnako kvalitné ako misky 😉
@marienka1989 za 20€uz som to pozerala na internete.
@haanovajana ja som este ani nestihla kuknut 😉 dakujem za info
@marienka1989 kuk fotku 😉
@roselyn, @haanovajana ďakujem za info 😉 ale sú pekné riadne, aj keď "sú za 100€" 😂😂😂
zhaname nalepky na tanieriky - ak niekto nezbiera ponuknite (dohodneme sa 😉)
Dobrý deň potrebovala by som 4 nalepky ak niekto nazbiera môj synček ich rad prijme. Ďakujeme za každú jednu nalepku
Len dnes zacala akcia a uz od vcera su tu ti co nalepky zháňaju.😂😂😂
@roselyn naozaj je pekný, my sme ešte v Lidli neboli, odkedy je akcia...ale snáď sa nám ujde 😉
@marienka1989 od pondelka 😉 dufam, ze pokial my nazbierame nejake nalepky, ze sa nam ujdu aj tanieriky 🤔 pekne su 😁
Dobrý den ak má niekto na predaj nálepky na tanierik tak rada odkúpim. Ďakujem
@adulienka11 Ten tanier len bonus, nieco ako odmena za to, ze u nich nakupujes. Tych 100e minies na nakup - za to dostanes tovar v tej hodnote a miska je len bonus.
Je hlupost prist nakupit len preto, ze chcem misku, ale im ide prave o to "motivovat" ludi aby nakupovali u nich.
ako vyzerajú teraz nálepky??? vie niekto priložiť fotky? ďakujem
Prosim vás ma niekto na predaj taniere?
Ak nahodou niekto nezbiera nalepky z lidla na tanieriky rada by som vymenila za nieco,velmi by nas potesili ..dakujem
stále nik nevie prosím vás odfotiť nálepku ako vyzerá?? ďakujem
Má niekto tanierik na predaj? 🙂
Aj ja zháňam ešte 2 nálepky kto má navyše? Ďakujem.
@roselyn a kedy to zacalo,alebo zacne?