Rozhodli sme sa zbierat nalepky, ak by mal niekto nazvys - ponuknite 😉
Prosím, za koľko eur treba nakúpiť, aby sme dostali nálepku?
@lilianka1313 20
@poleva Ďakujem.
Ak by mal niekto navyse, poprosime.. Bud za postovne alebo sa urcite dako dohodneme. Dakujem
Však si nazbierajte, ešte len teraz to začalo 🤦♀️či lepší pocit budete mat z toho, keď si všetky nálepky vyžobrete?
Akcia zacala dnes... to si snad myslite, ze niekto uz bude mat zvysne nalepky?
Pochopim ked sa blizi koniec akcie a nemate nazbierane dost, tak poprosite, ci niekto nema zvysne, ked uz pre seba nazbieral, ale hned prvy den pytat kto ma nazvys?
Ved si zbierajte...
@roselyn Tak vieme ako to niekde funguje - ked som brigadovala, tak nam tvrdili, ze nalepky pocitaju a kontroluju s blockami, aby sme nedavali viac ako mame, alebo si nevzali pre seba, ale realne by to dalo velku namahu, cize tym "postrasia" a dufaju, ze ludia si nehodia do vrecka...
Aj ja som dostávala nálepky v lídli na viac,ale až tak ku koncu.
Ale keď deti celý život túžia po takom príbore, čo pre ne neurobíte 😁😁😁
@dopolbokaodrata nastastie moji chalani take zbieracky ignoruju ( ziadne pohare, taniere, nalepky, koniny z kaufu ) 🙈
Nastastie len neter chce a hotovo 🙂
Radsej nalepky posuvam, nez aby sme mali plnu kuchynsku linku konin.
Ja hladam tanierik misku a aj hrncek s motivom vcielka maja a vilko. Nenajdu sa u niekoho ? Samozrejme nove, kedze by to islo do daru do talianska
Koľko nálepiek je potrebných na 1pribor vlastne?🤔My nemáme po ruke moc lidl takže neviem
@petrastrbanikova 5 nalepiek potrebnych na pribor, jedna nalepka za 20 E nakup
Ahojte, prosím, nemáte niekto nepotrebné nálepky na Majin príbor zLídla? Nemáme Lídl po ruke, tak tam chodíme zriedka.
zhanam posledne 2 nalepky na mijin pribor, vymeni za star wars karticky, spookies figurky a nalepky mam este nejake
Vymenim pribor za tanieriky misky ak niekomu ostali minula🙏
Aj ja by som sa pridala ak môžem. Máme dve nálepky a už asi nestihneme dozbierať. Rada by som kúpila zvyšné tri nálepky ak niekomu ostali.
Náhodou niekto nemá nazvyš 2 nálepky na Majin príbor? Už len tie 2 nám chýbajú,ďakujem..
Dobry den nema niekto na predaj majine tanierky za rozumnu cenu dakujem pekne
ponukam 2 nalepky na majin pribor, ak mate zaujem poprosim IP, dakujem
ved to ešte len začalo....tak treba trochu trpezlivosti....