Ahoj, nemá prosím někdo doma nálepky za nákup z Hypernovy co nevyužije? Nálepky se sbírají k získání plyšového Angry Birds 🙂
Moc děkuji 🙂
Dobry aj ja by som chcela tie nalepky z Hypernovy ,vymenim za nieco .
@nathalie111 ahojky jaké nálepky oceán potřebujete? vyměnila bych..
@anetahy ja nepotrebujem nalepky ocean,ale nalepky na Angry birds...
vymenim nalepky Billa,Stikeez alebo Disney karticky,nalepky za nakupy Tesco za nalepky do Hypernova na Angry birds alebo LIDL na kucharsku knihu...dakujem za ponuky...poprosim IP...
billa:208,203,198,195,193,189,188,179,176,174,169,168,160,156,153,143,135,131,129,127,115,104,101,99,95,93,,79,78,63,62,59,50,46,43,42,37,28,27,26,24,23,21,20,12,11,6,4
@nathalie111 ja mam disney karticky asi 200ks vymenim za nalepky z hypernovy
@qolqa ja mam tiez Disney karticky a ine a vymenila by som za nalepky do Hypernovy alebo Lidl na kucharske knihy... 😉
mam nalepku lidl na kucharsku knihu a 4 nalepky angry birds.
joooj, skoda ☹(((( a nema niekto? Mám zatiaľ len 5 ks.
Máte niekto nálepky zo Samošky? Malý si zmyslel, že musí mať toho nahnevaného vtáčika a my do Samošky nechodíme :( ostali nám dáke nálepky do Billa albumu Oceán, mám aj dáke Disney kartičky či Šmoulove kocky na výmenu. Som z BA a viem si prísť pre ne. Urobili by ste nám nimi veľkú radosť. Veľmi pekne ďakujem.
Tiež sa chcem spýtať, či náhodou niekto nemá nálepky na AB do hypernovy, potrebujem ich ešte 14 :( :( Môžem vymeniť za pyrex, alebo -10% na celý nákup v tesco, tiež F&F, elektronika, tuším aj niečo s tesco mobile je tam - platné len do konca januára. Ďakujem.
@monikabotosova ešte potrebujete?
Darujem 10 ks nálepiek, kto má záujem?
@lea77777 dneska by mi mali prísť nejaké nálepky poštou, ale mám zlý pocit, že ma pani zavádzala. Počkám na poštárku, či mi ich prinesie, ak nie, mohla by som vás o ne veľmi pekne poprosiť? Tie, čo by mi zostali by som darovala ďalej 🙂 Ďakujem
Mam 2 nalepky na darovanie....najlepsie osobny odber BA....
Ak ma niekto zaujem o nalepky na zlavu Angry birds do Tesca, mozem darovat 🙂
Ahoj, darujem za postovne 2 nalepky Angry Birds z Hypernovy. V pripade zaujmu IP prosim. Lenka
Ahojte,mám nálepky Angry Birds z Tesca- kto si prosí?BA.
Ahoj, aj ja mam nalepky na Angry birds do Tesca, ak ma niekto zaujem mozem darovat 🙂
kto si prosi Tesco nalepky? mam 63 kusov na darovanie
Ahoj,my sme zacali zbierat..Ak by sa nasiel niekto,kto vymeni za Disney karticky,Billa nalepky ocean alebo Stikeez,ozvite sa...dakujem. 😉