Najlepšia lyžiarska škôlka v Tatrách alebo na Liptove

orangea26
11. jan 2017

Ahojte žienky, chystáme sa našho 4-ročného drobca postaviť prvýkrát na lyže a potrebovala by som poradiť kde su dobre lyžiarske skolky v Tatrach pripadne na Liptove - s čím máte dobre alebo naopak zle skúsenosti, prístup inštruktorov, cena, zapožičanie lyží/lyžiarok. Za každú radu veľká vdaka 😉

pribinak
11. jan 2017

Dnes uz ma takmer kazde lyžiarske stredisko svoju lyžiarsku skolku
co ti poradím, stredisko Jasná, Liptov, ale vedia si aj zapýtať

3009
12. jan 2017

@orangea26 ak si cez google otvoríš jednotlivé lyžiarske strediská, tak tam máš napísané, či majú detskú škôlku a aj koľko stojí, prípadne aj koľko stojí požičanie výstroja, lebo všade sú ceny iné. A či je tam dobrý inštruktor - tak to ti nikto nepovie, lebo oni sa aj tak tam striedajú.

dai
12. jan 2017

Na prvykrat odporucam sukromneho trenera a nie skolku... ako dievcata pisu su vsade - bud googli alebo prvy den v stredisku vyhladaj... pozicat lyze odporucam u teba doma, urcite do vyjde lacnejsie ako v strediskach , hodina s trenerom stoji od 15 euro v mensich strediskach po cca. 5p euro v tych najvaecsich...

sense
12. jan 2017

My dame malu naMalino brdo ruzomberok, dve hod. 12eur, vlek tusim 6eur ale predpokladam ze prve dni na vlek nepojdu a vystroj budeme mat z pizicovne ale nue zo strediska to vychafza nejako 10 e na den

sense
12. jan 2017

Sukr instr. Stoji 20e na hod v rk

zarrinka
12. jan 2017

Ja som teraz bola s dcerou v takejto skole na Strbskom plese. Mala sukromneho instruktora, dve hodiny 45,- Eur. V cene je tam aj taky maly vlek vyhradeny

zarrinka
12. jan 2017

Pre

zarrinka
12. jan 2017

Pre deti...
Sorry, blbne mi mobil ☹

hviezda9
12. jan 2017

My sme boli na Táľoch, cena za súkromného inštruktura sa pohybuje v sume 20 Eur za hodinu. Je tam samozrejme aj detsky svah a vlek. Len zváž či tvoj syn má natoľko silné nohy, že bude zvládať hranenie. Napr. môj mal len teraz 5, skúšali sme to s ním v lyžiarskej škôlke, niečo sa aj naučil, no v porovnaní s dcérou, ktorá bola staršia, tak ona sa to naučila podstatne kratší čas.

dominika6
12. jan 2017

ak máte trpezlivosť,tak začať vy rodičia,môžte sa prestriedať..lebo 4r. nevydrží hodinu v kuse,budú ho bolieť,nohy,bude vymýšľať,že je smädný,treba mu cikať a 1500 vecí..
vytiahnuť za paličky na svah a pred ním sa pomaly spúšťať chrbtom k svahu...lebo si nemysli že ked zaplatíš inštruktora 20,- na hodinu tak po hodine pôjde na vlek a bude ako Zuzulová 😀
bude to trvať aj 3 sezony kým tomu príde na chuť a systém..

hivanik
12. jan 2017

Spisske Bystre- Kubasok. Perfektne na ucenie. My sme to zvladli bez instruktora.

slavkicek
12. jan 2017

My sme sa v sobotu vratili z Tatier, syn mal sukromneho instruktora, boli sme v Zdiari a hodina stala 18e. Uz sme tam boli 3x a max. Spokojnost 😊

alami
12. jan 2017

V Skiparku Malino Brdo dieťa do 6 rokov skipas neplatí, teda lyžuje zdarma, na vlekoch chodia deti od prvého dňa, sú tam dva vleky pre deti, jedna taká úplne somárska lúka, druhý vlek trochu od neho strmší, takže je kde sa učiť🙂
cenník inštruktorov máš tu http://www.skipark.sk/cennik/ski-snb-skola/ malino je ale plné inštruktorov, treba sa s niekým dohodnuť súkromne, nech platíš menej, nie cez lyžiarsku školu.
Výstroj sa dá požičať na celú sezónu za cca 50 eur. Požičovňa je priamo na parkovisku oproti kase. Koľko sa platí na deň/týždeň neviem presne, ale na tú sezónu je to najvýhodnejšie, samozrejme.