Na aký hudobný nástroj hrá vaše dieťa?

petusa2323
21. jan 2016
Používateľ petusa2323 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petusa2323.

Ahojte, hrá vaše dieťa na nejaký hudobný nástroj? Na aký? Ako dlho ho to už drží? Dcérka by chcela hrať na flaute, gitare, klavír, dokonca chvíľu ju držal aj lesný roh keď to videla vo filme :D ...no na všetkom možnom, tak zvažujem, ktoré by bolo asi najlepšie 🙂

pribinak
21. jan 2016

Na moje nervy ;)))

janinah
21. jan 2016

Vek? 5-6rokov je ideálny,na gitaru sa odporúča od 9r. kvôli prstom....syn hral na husle,ale len 2roky,dcéra na klavíri skončila 1 aj 2.stupeň ZUŠ, odporúčam klavír,to je taký základ

lenadka
21. jan 2016

Dcéra 11 ročná hrá na gitaru od 2 triedy ZŠ, teda od 8 rokov, druhá 5r. chce klavír, tak keď nastúpi do školy, tiež od druhej triedy ju chcem dať.

jana_eyre
21. jan 2016

moje deti hraju na hrncoch 😀 ale inak jedna neter hra na flaute od 5tich rokov a drzi ju to doteraz ma 8 rokov a druha 10rocna hra uz druhy rok na gitare..

to je podla mna individualne, ked pocuvam mamicky okolo ich deti zvacsa zacinaju flautou, alebo spevom.. skus zacat niecim jednoduchym, kde sa da nastroj pozicat aby ste nemuseli do toho vela investovat..

inak ja som strasne ako dieta tuzila hrat na husle.. nakoniec som dostala raz pod stromcek take plastove a uplne mi stacili na moju "karieru" 😀 mne sa totiz pacil len ich tvar a styl drzania..

stepanka274
21. jan 2016

Ja som ako dieta chodila na klavir a som rada ze viem citat noty, moja teraz chodi na husle a zda sa to tazsie ako klavir,ale zatial ju to bavi,klavir mame doma takze si niekedy sama sadne a brnka podla sluchu

9miriam9
21. jan 2016
Používateľ 9miriam9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 9miriam9.

Dcéra hrá na flautu už 2 roky, baví ju to a som rada, je to veľmi pekný koníček podľa mňa 🙂 Inak sme jej aj prednedávnom kupovali vlastnú flautu, aby už nemusela mať požičanú

petusa2323
autor
26. jan 2016
Používateľ petusa2323 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petusa2323.

Tak dcéra má 7 a úprimne sa nám asi najviac pozdáva flauta, predsa len keby sme jej ju chceli aj kúpiť, je ľahšie do bytu dať flautu ako klavír 😀
@9miriam9 ano? to je skvelé, akú ste jej kúpili? o kúpe budeme uvažovať aj neskôr, uvidíme ako jej to pôjde
@jana_eyre tak tie plastové som mala aj ja! ..vtedy sa moja "kariéra" aj rýchlo skončila 😀

9miriam9
28. jan 2016
Používateľ 9miriam9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 9miriam9.

@petuusa2323 Neviem presný typ, veľmi sa do toho nevyznám, manžel áno tak to má na starosti on. Viem len že objednával zo stránky kytary, nechala som to všetko na ňom 🙂 Napíš mi správu keď tak🙂

jolka_
28. jan 2016
Používateľ jolka_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jolka_.

Ked som bola mala tiez som hravala na flautu, viedol ma k tomu otec a dcera to iste, tiez hra na flautu uz dlho 🙂 Chvilu chodila aj na klavir, ale to ju nebavilo. Takze za mna urcite flauta! 🙂

carmella
28. jan 2016

syn 9 r-- hra na klavir .. 3roky

elkokjd
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
huhurvajz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz