Môže študent/žiak navštevovať dve rôzne ZUŠ, napr. na jednej výtvarný a na druhej hudobný odbor? ZUŠ-ky nie sú súkromné. Na iZUŠ som nenašla telefonický kontakt a google mi nepomohol. Má niekto prehľad. Link poteší.
@osky Ďakujem, budem rada za akúkoľvek informáciu.
Dá sa aj podľa mňa. Ale rátaj s tým, že cestné prehlásenie na zapocitanie do zberu údajov a tým pádom nižšiu cenu môžeš mať len v jednej
Samozrejme môže , ale to vyhlásenie môžeš dať len do jednej . My sme dávali na výtvarnú, lebo tam boli vyssie náklady
Samozrejme ze da ,dcera tak chodi na hudobnu a vytvarnu ,ine zusky v meste a ano cestne sa da len do 1 nej
Učiteľka na jednej ZUŠ-ke mi povedala, že to nie je možné, aby dieťa navštevovala dve školy. Do systému iZUS som dieťa registrovala len 1x. Druhý krát ju registrovala škola ( neviem kto konkrétne) a tam nastala situácia, kedy sa údaje môjho dieťaťa a cudzieho dieťaťa (menovca) prepojili a dostala som odpoveď ako píšem vyššie. Čestné prehlásenie som podpísala len jednej škole.
Dobrý deň, môžem prosím, vedieť, ako ste to riešili? Sme v úplne rovnakej situácii a jedna ZUŠ tvrdí, že sa to dá, druhá, že nedá. Ďakujem krásne za odpoveď.
Prosím, ide o dve štátne ZUŠ v 2 rôznych mestách? Pretože to je náš prípad...
Áno, dve štátne ZUŠ, jedna je vo väčšom meste, druhá v malom.
Pokal viem,neda Sa to.
Ale mozem zistit...