Môže žiak navštevovať dve ZUŠ?

29. sep 2022

Môže študent/žiak navštevovať dve rôzne ZUŠ, napr. na jednej výtvarný a na druhej hudobný odbor? ZUŠ-ky nie sú súkromné. Na iZUŠ som nenašla telefonický kontakt a google mi nepomohol. Má niekto prehľad. Link poteší.

osky
29. sep 2022

Pokal viem,neda Sa to.
Ale mozem zistit...

autor
29. sep 2022

@osky Ďakujem, budem rada za akúkoľvek informáciu.

janage
29. sep 2022

Dá sa aj podľa mňa. Ale rátaj s tým, že cestné prehlásenie na zapocitanie do zberu údajov a tým pádom nižšiu cenu môžeš mať len v jednej

alazala
29. sep 2022

Samozrejme môže , ale to vyhlásenie môžeš dať len do jednej . My sme dávali na výtvarnú, lebo tam boli vyssie náklady

gazpalm
29. sep 2022

Samozrejme ze da ,dcera tak chodi na hudobnu a vytvarnu ,ine zusky v meste a ano cestne sa da len do 1 nej

autor
1. okt 2022

Učiteľka na jednej ZUŠ-ke mi povedala, že to nie je možné, aby dieťa navštevovala dve školy. Do systému iZUS som dieťa registrovala len 1x. Druhý krát ju registrovala škola ( neviem kto konkrétne) a tam nastala situácia, kedy sa údaje môjho dieťaťa a cudzieho dieťaťa (menovca) prepojili a dostala som odpoveď ako píšem vyššie. Čestné prehlásenie som podpísala len jednej škole.

kate17
21. aug 2024

Dobrý deň, môžem prosím, vedieť, ako ste to riešili? Sme v úplne rovnakej situácii a jedna ZUŠ tvrdí, že sa to dá, druhá, že nedá. Ďakujem krásne za odpoveď.

dorothee
3. sep 2024

@kate17 Ahoj,zistila si nieco?Nam tiez jedna zuska tvrdi ze v pohode a druha ze sa to neda 🤷🏻‍♀️

kate17
3. sep 2024

@dorothee nie, žiaľ, nič som nezistila. Vyzerá to, že na žiadnu výtvarnú nepôjde...

autor
3. sep 2024

@dorothee
@kate17 Moje dieťa chodi na dve rôzne ZUŠ-ky. Čestné prehlásenie som minulý rok dala len do jednej školy...

kate17
4. sep 2024

Prosím, ide o dve štátne ZUŠ v 2 rôznych mestách? Pretože to je náš prípad...

autor
4. sep 2024

Áno, dve štátne ZUŠ, jedna je vo väčšom meste, druhá v malom.