Môže 2,5 ročné dieťa chodiť na hudobný kružok?

maminka142
14. júl 2011

Pekný dník prajem 🙂 Chcem sa vas opytať, môže 2,5 ročne dieťa chodiť na nejaky hudobny kružok, alebo je to ešte zavčasu? A ak sa da, tak kde? Teda len v okolí Žiliny 🙂 Ďakujem 🙂

exupery
14. júl 2011

Skor by som zvolila nejaky tanecny ,kde sa skor vyblazni a vybije energiu-existuju aj take pre nejmensich...

maminka142
autor
14. júl 2011

@exupery ano alebo tanečny, to by bolo ešte lepšie 😉 Už pozna cele dvd SPIEVANKOVA 😉 A na dovolenke v Tunisku sa naučila zasa niečo nove a už dva týždne si tie piesne spieva a tancuje presne, ako sa tam naučila 🙂 A je tu niečo take, kde by som s ňou mohla chodiť?

exupery
14. júl 2011

@maminka142 tak to netusim,mozno ak by ste tam mali nejake materske centrum,alebo take nieco,tam to byva...

parvitas
14. júl 2011

s dcérkou sme od jej 6. mesiacov chodili do hudobnej školy Yamaha (program Robík), má to potom aj pokračovanie - už sme sa prihlásili 😀
a musím povedať, že sa jej to veľmi páčilo. niektoré básničky a pesničky si pospevuje aj teraz. naučila sa rytmizovať (paličkami, dlaňami, loptičkami, rumbaguľami, roľničkami), počula rôzne štýly... bolo to primerané veku, takže som sa nebála, že by ju to nejako preťažovalo. 1x týždenne. a navyše bola aj v kolektíve, takže to bolo super.
ale neviem ako v ZA, my sme z BB...
inak, tá pani, čo ten krúžok viedla, tak vedie ešte pre cca 2-3 ročné deti a nejaky kurz s hrou na flautu či čo.. takže určite skús pohľadať niečo pre dcérku. informácie nájdeš v materských centrách. alebo v škôlkach.

maminka142
autor
14. júl 2011

@parvitas ďakujem skusim ešte niečo pohladať a snad sa mi niečo podarí najsť 🙂

parvitas
14. júl 2011

@maminka142 držím palce. skús tuto na ich stránke - žilina je na konci - http://www.yamahaskola.cz/sk/skoly/z

maminka142
autor
14. júl 2011

@parvitas ďakujem idem kuknuť 😉