Moja hra na mobil pre deti staršie ako jeden rok

t1nka
25. jún 2015

Ahojte, moja dvojročná dcérka má strašne rada kinderká, doma sa s nimi hráme, schovávame do nich hračky, zase otvárame,
a tiež rada pozerá na youtube videá s otváraním vajíčok s prekvapeniami, tak som pre ňu naprogramovala jednoduchú vajíčkovú hru na mobil resp. tablet. Nikdy predtým som takúto vec neprogramovala, ale na materskej treba raz za čas precvičiť mozgové bunky, no nie? 🙂
A keď už som to mala hotové a malú to baví, tak som si povedala, že to dám zdarma na Google Play. Tak ma potešíte, ak napíšete či aj Vaše detičky frčia na kinderkách tak ako moja a či by sa im takáto hra ľúbila.

Hra je zdarma a v hre nie sú žiadne nákupy v aplikácii ani reklamy ani nič podobné, čiže toto nie je reklama na nejaký produkt.

https://play.google.com/store/apps/details?id=s...

darina1952
26. jún 2015

@t1nka ahoj, pozrela som si video a je to veľmi milá hra - si šikulka 😀

t1nka
autor
26. jún 2015

jeej dakujem 🙂

belasy_motylik
26. jún 2015

Hra je veľmi pekná, skutočne máš môj obdiv, ale ako pedagóg aj rodič som skalopevne presvedčená, že mobil a tobôž na hranie 1,2-ročnému dieťaťu do ruky absolútne nepatrí.

t1nka
autor
26. jún 2015

@belasy_motylik Ďakujem za názor. Zaujíma ma tento postoj čoby pedagóga, keď píšeš, že "tobôž" nie na hranie, z čoho akoby zaznieva, že je to najhoršie možné využitie mobilu pre dieťa. Ide o to, že už som to rozoberala aj so svojimi známymi, ktoré majú dieťatko v tomto veku a dávajú mu mobil alebo tablet na pozeranie videí (napríklad tie anglické videá ako wheels on the bus..., alebo fíha tralala a pod. ) alebo púšťajú telku a odmietajú hry. Mne sa naopak zdá, že hra je predsa len aktívna činnosť narozdiel od toho pozerania rozprávok a videí a že to dieťa sa pri hre musí sústrediť, rieši úlohy a cvičí si prstíky (u nás okrem tejto hry fičia aj skladačky a puzzle, také kde treba poskladť obrázok z kúskov a podobne). Tak by ma naozaj zaujímal názor detského pedagóga čo je horšie a čo lepšie. Ale v tom kontexte, že každý z nás niekedy potrebuje dieťa na chvíľu zabaviť (kypí mi polievka, čakáme v čakárni u doktora a pod. , veď to všetci poznáte 🙂 )