Ahojte zienky, mozno oteckovia 🙂 Zaujali ma vymeny vrecuskovych aktivit tu na mk, bohuzial sa ale z casoveho hladiska do ziadnej nezapajam, preto by som sa chcela opytat, ci niektora z maminiek nie je ochotna tvorit aktivitu navyse alebo resp. zeci niektora maminka neposuva vrecuskove aktivity, ktore uz ma doma, dalej z dovodu veku vlastneho dietatka, ktore uz dane aktivitky nezaujmu, neobohacuju... 🙂 Dakujem krasne a prajem pekny dnik, 🙂
Ahoj @zuzka28022
Ja som uz v niekolkej v poradi vymene..
Princip je zalozeny na tom, ze sa spoji urcity pocet mamiciek, tie sa dohodnu, ze kazda z nich vyrobi nejaku aktivitku pre vsetky deticky.. do isteho terminu.. potom sa to zasle jednej mamicke.. a ta to prerozdeli.. a kazdej mamicke nadeli do balicka po jednu z kazdej aktivity.. 🙂
Jedna sa o financne nenarocne aktivity, ktore pomahaju detickam sa nieco naucit.. 🙂
Vacsinou sa robia z veci, ktore su k dispozicii doma.. ale nieje to pravidlo.. kupuju sa aj nove veci na vyrobu..
Je to vec dohody..
Tolko v skratke..
A robim tiez nejake, ak by ste mali zaujem.. 🙂
Mozem pridat foto.. zajtra.. teraz idem spat.. 🙂
@smesmesmejko
@smesmesmejko tiež som sa viacerých výmen zúčastnila a ešte aj zúčastňujem. Vždy si urobím pár aktivít navyše a nejaké mám zase z výmen dvojmo. Takže niektoré mám hneď k dispozícii, niektoré viem dorobiť. Ak by ste mali záujem napíšte IP, poslala by som Vám potom nejaké foto.
Prosím ťa čo sú to tie vrecuskove aktivity?