Magnetky z pudingu Paula - výmena

roselyn
20. máj 2017

Dobry den. Zbierame magnetky z pudingu PAULA. Mame na vymenu same fialove kravicky za ine farebne kravicky. Ked ma niekto zaujem o vymenu, napiste nam ;)

kopytko03
21. máj 2017

Ahoj, môžem vymeniť za žltú ak ešte nemáš 🙂

roselyn
autor
21. máj 2017

@kopytko03
Mozes sfotit ako vyzera? Taka kravicka na skateboarde, lebo tu mame. My mame len dve: fialovu - boxeristku a taku tmavo zltu na skateboarde. Ostatne nam chybaju ;(

kopytko03
21. máj 2017

Ano, mám tú tmavožltú na skateboarde 🙂 Tak nič 🙂

roselyn
autor
21. máj 2017

Tieto 2 magnetky mame ;) a hladame dalsie rozne kravicky magnetky. Na vymenu ponukame fialove kravicky boxeristky.

roselyn
autor
21. máj 2017

Zhaname magnetku modru, zelenu a ruzovu. Ma niekto na vymenu?

roselyn
autor
21. máj 2017

Uz mame aj modru na lyziach. Takze zhaname uz len ruzovu a zelenu ;)

kasenka13
21. máj 2017

V jednom pusingu je jedna cela kravicka?

roselyn
autor
21. máj 2017

@kasenka13
V jednom baleni (v krabicke su 2 pudingy) a tam je skryta jedna magnetka (cela kravicka, ktora sa da rozlozit na 3 casti)
;)

kasenka13
21. máj 2017

@roselyn Dakujem pojdem zajtra pozriet lebo mala zboznuje Paulu ale magnetky sme v nej este nestretli.

kasenka13
22. máj 2017

@roselyn dnes sme kupili a mame 2 zlte a jednu modru 🙂 dakujeme mala sa tesila a uz aj vie co spravi s druhou zltou 😉

roselyn
autor
22. máj 2017

@kasenka13
Supeeeer magnetky ze ? ;) inak my mame najradsej jahodovu paulu ;) ked budete mat navyse zelenu alebo ruzovu tak na nas myslite ;) my mame navyse fialovu

saraz
23. máj 2017

mam zelenu aj ruzovu magnetku. Syn ich nezbiera

roselyn
autor
24. máj 2017

@saraz
Dobry den ;) sa nam postastilo najst v Paule chybajuce magnetky , takze uz mame celu kolekciu kraviciek Paula. ;) akurat tie fialove mame vela 🙂)))))

roselyn
autor
2. jún 2017

Ponukame 3 rozno farebne magnetky Pauly kravicky ;), ktore mame navyse.

roselyn
autor
3. jún 2017

Ma niekto zaujem?

pistialko
17. jún 2017

@roselyn ahoj aka je cena ci za postovne?