Lidl nálepky na tanieriky

weba
1. mar 2019

Ahojte,

prosím ma niekto nazvyš nálepky na tanieriky?

Ďakujem

beky1813
1. mar 2019

Nie

nevludna
1. mar 2019

@beky1813 boze ty si asi v kazdej diskusii 😄

beky1813
1. mar 2019

@nevludna aj ty? Ked vies?

nevludna
1. mar 2019

@beky1813 no do ktorej kuknem tam si, vsetko moje si komentovala ;) stihas to dobre na materskej;)

lmaca
5. mar 2019

Dievčence nemáte niektorá na predaj misku vilko mne sa ju podarilo "pochovat" :(

lucina1100
11. mar 2019

Dievčatá, susedka ponuka 3 ks nálepiek za 5€ ak budete mat zaujem píšte tanieriky sa míňajú😊

weba
autor
11. mar 2019

@lucina1100 na inzerciach predávajú 5 nálepiek za 5€😉predavačky z lidla majú asi malé platy😀

lucina1100
11. mar 2019

@weba , tak si treba kúpiť na inzerciach, len nikto momentálne nemá nálepky, a moja susedka je doktorka nerobí v lidli😊, inak mi dnes v lidli vraveli že sa míňajú tanieriky že už majú sklady prázdne

weba
autor
11. mar 2019

@lucina1100 tak pani doktorka ma malý plat😉 potrebuje zarobiť 😀? to je úbohé, keď tak študovana žena, ktorá niečo dostane zadarmo ide predávať. Radšej budem bez nálepiek.

lucina1100
11. mar 2019

@weba , zadarmo to nebolo urobila nakup za vyše 60€, a na každom je čo urobí z nálepkami a za koľko ich chce predať mi stym nič nenarobíme, ak dakto chce nech si kúpi a keď nie netreba komentovať.

weba
autor
11. mar 2019

@lucina1100 zadarmo to je, predsa ich nekupuje,, to je len bonus k nákupu. Je to vec každého, to je pravda, ale určite by som na tom nezarabala a ešte k tomu doktorku podporovala. A každý má právo, vyjadriť svoj nazor😉Pekný večer.

lucina1100
11. mar 2019

@weba , ja nikoho nepodporujem, ale ja neurobím stym nič keď ti chce predať nemozem jej stupit na krk aby ich dakomu darovala keď nechce😉

lmaca
13. mar 2019

@lucina1100 to ste kde nabrala ze sklad s taniermi je prázdny mam dost dobre info a verte ze tanierov tam malo nieje :D

ihned13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
weba
autor
19. mar 2019

@ihned13 Ako prosím? Ja založím diskusiu a vy mi tu dávate podmienky? Ja si budem komentovať co ja chcem, každý má právo vyjadriť svoj názor.

ihned13
19. mar 2019

@weba no poserkam sa z vasej diskusie, tak si komentujte kolko chcete!
Pre vase potesenie som moj prispevok vymazala ! ! ! vidim ze ste natlacena v kazdej diskusii o lidl nalepkach a tanierikoch.
Zrejme vas to poriadne trapi ze vy nemate na predaj ani nalepky ani tanieriky, ked to tak prezivate ze niekto nieco dostal zadarmo, pani nic nie je zadarmo v dnesnej dobe, kde to zijete, chcem vidiet ako vy niekomu nieco ZADARMO davate. end of conversation 🙂 🙂 🙂

weba
autor
19. mar 2019

@ihned13 Vážená pani, ja som v úmysle vôbec nemala Vás komentovať. Vložila ste si predaj tanierikov, v pohode. Ale vy my tu idete hneď dávať podmienky? A kde som natlačená? Mam tuto diskusiu a kde som ešte?
Mňa tie tanieriky vôbec netrápia. Ja už jeden mám a som spokojná. A keď budem mať zas nálepky, po darujem kamarátke. Nebojte sa, není som nenažrana.
To sa dalo čakať, takýto Váš komentár je typický pre Slováka. V živote sú oveľa podstatnejšie veci ako nejaké nálepky.😉