Ahojte, náhodou niekto guličky z Lidl za poštovné, resp.na výmenu. Chýbajú nám Lumber a Red. A tieto máme navyše. Ďakujem
@gabika8855 17 si prosím na adresu Ľubica Jarošová Rudina 135 02331
@gabika8855 si prosím 17
Prosím nemáte č.25 niekto
Zdravim. Ma niekto Weenie? Potrebujeme len kod. Mozeme poslat foto co mame navyse ze posleme kod. Vdaka
Ahojte, ponukam tieto gulicky aj s nepouzitymi kodmi (0.50 eur/ks):
Avoodoo, Blue, Chip, Donald, Drifter, Freckless, Letty, Lumber, Mel, Princess, Pups, Red, Shaniqua, Spikes, Spooks, Steve, Weenie, Worms.
Ahojte, nenájde niekto guličky s kartičkami 20 Red, 21 Pups a Drago. Ďakujem
Ponúkame Pups(kódik a kartičku) a zháňame Shaniqua 🙂
@gabika8855 jej vy máte asi všetkých okrem draga, ktoré nám chýbajú. Vedeli by ste mi poslať, predať alebo sa nejako dohodnúť? Ďakujem
Ahojte🙂.Nenašiel by sa u niekoho Drago?😉 Zháňam 2ks nakoľko pomáhame skompletizovať aj v rodinke zbierku 😇.
Ahojte zhaname Mel, Stewie a Drago inak Drago je podla mna sci fi zo 100 guliciek nebol ani v jednej.🙈mame aj na výmenu nejake ak.by ste chceli ale bez karticiek tie som zahodila vsetky 🤦♀️
chýba nám Frappy č. 3, Freckles č 10, Boomer č. 11, na výmenu máme Worms č. 23, Letty č. 24, Red č. 20, Lumber č. 14, Shaniqua č. 5
Ahojte nenasla by sa u vás navyse gulicka DRAGO radi by sme sa jej so synom ujali.🙏🙏🙏🙏🙏dakujem
Ahoj, aj my zbierame a uz nam chybaju len dve tie velke...zbieram aj bratrancekovi...ak mas rada odkupim...Dakujeeem