Ahoj dievcata.... Ja viem, ze je teraz vela prace s jarnymi vymenami, ale uz dlhsi cas rozmyslam pre nase deturence vyrobit lapbooky... Mame ich stale starsie a starsie a myslim, ze v lapbookoch by si nasli vela informacii a by ich to aj bavilo 🙂
Navrhovala by som pocet do 15 a temu zvierata... Tie su myslim super aj pre chlapcov aj pre dievcata 😉
Ja by som.veľmi rada..casom určite chcem.. avšak mi to ešte príde skoro.. je to dosť informacne.. aj ked fajn spracovane.. a ta výroba zas nie je moc narocna..ale podľa mňa je to pre môjho skoro; (
ahoj,podla mna super napad, ale tiez sa zatial nepridam, moj krpec je na to este maly a velmi nestiham teraz, neskor urcite rada 🙂
Vyzerá to veľmi zaujímavo. Pridala by som sa, ak ma budete chcieť aj napriek upozorneniu, že veľmi neviem, ako sa to tvorí. Máš prosím, nejaký link, kde si prečítam o tom, ako urobiť dobrý lapbook?
A pre akú vekovú skupinu by boli určené? Iné informácie sú vhodné pre 2-3r. deti a iné pre staršie.
A budú to akékoľvek zvieratá, alebo sa zameriame na nejakú konkrétnu skupinu, napr. domáce, naše lesy, alebo savana.....?
Veľa otázok, ja viem 😉
Vies mi k tomu poslat nejaky priklad, nejaky lapbook na pozretie, aby som vedela ako to myslis s tymi roznymi materialmi? Ja som zatial videla len z papiera, bud laminovane alebo nelaminovane - ako mas tie fotky tu v teme.
Vsimla som si, ze mas tiez 3-rocne dieta, tam vela pisaneho textu nemozeme dat, lebo este nevedia citat. My mame jednu knizku, kde su aj fotky a je aj pisany text a to stale citame, pracujeme s tym spolu. Predpokladam, ze aj s lapbookmi by taketo male deticky pracovali s rodicmi.
@kajka18 Veru krasne spracovane lapbooky🙂 Nakukam, rozmyslam, ale aj tak nejako neviem nabrat odvahu sa na to dat, najme vo vacsom mnozstve. :/ Musim skusit najprv 1 pre svojeho, nech viem o com to je🙂 Len sa dokopat:/ Ale vdaka za inspiracie🙂
@tomaskovamaminka myslim, ze by sme mohli skusit najpr mensiu vymenu do 10 a uvidime 😉 ak naberies odvahu, ozvi sa🙂
@kajka18 ja zatiaľ sa nepridám, už mám dve výmeny a ešte škola do toho.... možno dakedy v lete ak budete robiť tak sa pridám 🙂
@kajka18 Ahojky ja som tiež v dvoch výmenách tak by som asi nestíhala. Ale určite niekedy nabudúce 🙂
Ahoj dievcata 😉 Viem, ze ste proficky na vrecuskove aktivitky, ale chceli by ste so mnou vyskusat aj taketo nieco? Pozyvam...
@mimamijami @rienok @silsil @janikes @christina87 @denkadenka
@luckadominika @romanovaz @llela @edi01 @dulllinka @stagi @hutyna @zuzkalika @kiariq
@michalajulka @gooobi @zizka @sticza @veronika_s @lucka16 @vampgirl @dendus @pupik111 @kaja15 @amexa @mima551 @kimiko @duchula80 @mimamijami @noemmka, @maryenes @lowike @martina05 @e.l.i.e.n.k.a @laura27m @luciaobrocnikova
@majuska0407 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik