Zatiaľ je nás 5- kto sa ešte pridá a vyberie si z tém :Jar- leto- Jeseň- Zima- Zelenina- Lesné zvieratá- Zvieratá z Afriky....
@romanovaz má tému DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl sa rozhoduje
@mamkabeika má OVOCIE
@lenusskaa má tému VTÁKY
ja si asi zoberiem JESEŇ
Ja by som do toho isla ale ako som uz pisala, stiham najskor niekedy v januari, do konca novembra mam tri vrecuskove vymeny a december byva u nas sialeny, takze by som sa k tomu dostala az po vianociach.
Zobrala by som bud jedno rocne obdobie alebo zvierata z Afriky.
@silvia259 nemám spracovať ovocie a zeleninu v jednom? Keď som rozmýšľala nad aktivitkami v lapbooku, nevedela som si to inak predstaviť. Ovocie a zelenina mi pasujú k sebe.
@mamkabeika ok- ako Ti to vyhovuje 🙂
čo to je baby?
idem do toho, tema vtaky sedi 🙂 u mna terminovo najskor koniec novembra - december
Ja teda beriem tie africke zvierata, uz som celu noc roMyslala co tam dam 🙂)
Ahojte 🙂 mozem sa pridat? ale vopred upozornujem, ze som to este nikdy nerobila a ani nevidela nazivo 😅 tak snad mi poradite co a ako. A ked teda ano, tak by som si vybrala temu ZIMA, ale uz teraz sa bojim 🙂
@jakubik pozri tuto www.montessoridoma.cz/?p=15517
takže najnovšia rekapitulácia tém:
@romanovaz DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl ZVIERATÁ Z AFRIKY
@mamkabeika OVOCIE A ZELENINA
@lenusskaa VTÁKY
@baasss ZIMA
@silvia259 JESEŃ
čo sa týka termínu dáme asi začiatok januára- čo Vy na to.....či trúfli by ste si to urobiť do Vianoc.....Môžete tu dávať obrázky na inšpiráciu 🙂teším sa!
jeej, to sa mi páči...parádička..dobrý napad... dakujem ♥
Kočky, ja do konca decembra určite nestíham 😒 ten január by bol super
Ahojte. Rada sa pridám. Vzala by som si lesné zvieratá, ak sú ešte volné.
Fuuu no ten lapbook o zime je kraaasny, az som sa zlakla 🙂
@vampgirl pozri tuto https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/lapbooks-vymena-2-3-roky-2/ Lucirella tam robila lapbook "zvieratá z Afriky"
ahojte 🙂 ak ma vezmete do partie vezmem si leto 🙂 Vdaka
@romanovaz @vampgirl @mamkabeika @lenusskaa baby- potvrďte- prosím- či do toho idete a či platia témy. Na termínoch a ostatných veciach sa ešte dohodneme.