Lapbooky 2 - 5 rokov

silvia259
1. okt 2014

Zatiaľ je nás 5- kto sa ešte pridá a vyberie si z tém :Jar- leto- Jeseň- Zima- Zelenina- Lesné zvieratá- Zvieratá z Afriky....
@romanovaz má tému DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl sa rozhoduje
@mamkabeika má OVOCIE
@lenusskaa má tému VTÁKY
ja si asi zoberiem JESEŇ

silvia259
autor
1. okt 2014

@romanovaz @vampgirl @mamkabeika @lenusskaa baby- potvrďte- prosím- či do toho idete a či platia témy. Na termínoch a ostatných veciach sa ešte dohodneme.

vampgirl
1. okt 2014

Ja by som do toho isla ale ako som uz pisala, stiham najskor niekedy v januari, do konca novembra mam tri vrecuskove vymeny a december byva u nas sialeny, takze by som sa k tomu dostala az po vianociach.
Zobrala by som bud jedno rocne obdobie alebo zvierata z Afriky.

silvia259
autor
1. okt 2014
mamkabeika
2. okt 2014

@silvia259 nemám spracovať ovocie a zeleninu v jednom? Keď som rozmýšľala nad aktivitkami v lapbooku, nevedela som si to inak predstaviť. Ovocie a zelenina mi pasujú k sebe.

silvia259
autor
2. okt 2014

@mamkabeika ok- ako Ti to vyhovuje 🙂

jakubik
2. okt 2014

čo to je baby?

lenusskaa
2. okt 2014

idem do toho, tema vtaky sedi 🙂 u mna terminovo najskor koniec novembra - december

vampgirl
2. okt 2014

Ja teda beriem tie africke zvierata, uz som celu noc roMyslala co tam dam 🙂)

baasss
2. okt 2014

Ahojte 🙂 mozem sa pridat? ale vopred upozornujem, ze som to este nikdy nerobila a ani nevidela nazivo 😅 tak snad mi poradite co a ako. A ked teda ano, tak by som si vybrala temu ZIMA, ale uz teraz sa bojim 🙂

silvia259
autor
3. okt 2014

@baasss super- neboj- dám Ti tu obrázky na inšpiráciu🙂

silvia259
autor
3. okt 2014
silvia259
autor
3. okt 2014

takže najnovšia rekapitulácia tém:
@romanovaz DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl ZVIERATÁ Z AFRIKY
@mamkabeika OVOCIE A ZELENINA
@lenusskaa VTÁKY
@baasss ZIMA
@silvia259 JESEŃ
čo sa týka termínu dáme asi začiatok januára- čo Vy na to.....či trúfli by ste si to urobiť do Vianoc.....Môžete tu dávať obrázky na inšpiráciu 🙂teším sa!

jakubik
3. okt 2014

@silvia259 dakujem naštudujem

silvia259
autor
3. okt 2014

@jakubik 😉

silvia259
autor
3. okt 2014

@jakubik budeme rady- ak sa pridáš- ešte sú voľné témy: Jar- Leto- Lesné zvieratá- prípadne nejaká iná Tvoja téma....

marekdani
3. okt 2014

jeej, to sa mi páči...parádička..dobrý napad... dakujem ♥

baasss
3. okt 2014

@silvia259 ja by som skusila do vianoc a pripadne ked nebudeme stihat, tak termin posunieme, ale radsej tak ako zbytocne natahovat, hm? 🙂 😅 ale kedze neviem do coho idem (z casoveho hladiska) tak to necham na vas skusenejsie, nech rozhodnete

silvia259
autor
3. okt 2014

pre @baasss Tento lapbook robila v jednej výmene Malpa Kapucínska- pod týmto menom je na FB- a myslím- že je to parádna inšpirácia 🙂

mamkabeika
3. okt 2014

Kočky, ja do konca decembra určite nestíham 😒 ten január by bol super

sileta
4. okt 2014

Ahojte. Rada sa pridám. Vzala by som si lesné zvieratá, ak sú ešte volné.

vampgirl
4. okt 2014

Fuuu no ten lapbook o zime je kraaasny, az som sa zlakla 🙂

silvia259
autor
4. okt 2014

@sileta ok- sú voľné-môžeš ich urobiť . A rady Ťa vítame medzi nami 🙂

silvia259
autor
4. okt 2014

takže najnovšia rekapitulácia tém:
@romanovaz DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl ZVIERATÁ Z AFRIKY
@mamkabeika OVOCIE A ZELENINA
@lenusskaa VTÁKY
@baasss ZIMA
@silvia259 JESEŃ
@sileta LESNÉ ZVIERATÁ
Termín dáme v 2.polovici januára- keďže asi 3 z Vás skôr nestíhajú

silvia259
autor
4. okt 2014

@vampgirl pozri tuto https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/lapbooks-vymena-2-3-roky-2/ Lucirella tam robila lapbook "zvieratá z Afriky"

baasss
4. okt 2014

@silvia259 🙂 fuuuu tak skusim sa inspirovat jak to len pojde, ale dufam, ze ked to nebude takto dokonale, tak ma nezjete 😅 😅 😅 🙂

vampgirl
5. okt 2014

@silvia259 diky za tip, pozriem.

Kocky aj tak by sme mali podla mna pockat, kym sa najde este niekto na jar a leto, nie? Podla mna by bolo idealne mat 4 rocne obdobia komplet.

silvia259
autor
5. okt 2014

@vampgirl ano- aj súhlasím. dúfam- že sa ešte niekto pridá....

silvia259
autor
5. okt 2014

@jakubik nejdeš do toho s nami....ešte sú voľné 2 témy: Jar a Leto....potešilo by nás to!

kajka18
5. okt 2014

@silvia259 ahoj dievcata 😉 mozem sa este pridat? Kludne by som brala aj tu jar 😉

marienkamyd
5. okt 2014

ahojte 🙂 ak ma vezmete do partie vezmem si leto 🙂 Vdaka