Ľahký bicykel pre trojročné dieťa

lufla
25. mar 2018

Ahojte, viete poradit lahky bike pre trojrocnu slecnu?
Vyrabaju sa este aj take, ze reverzom pedalmi dozadu zabrzdi? Dakujem

pribinak
25. mar 2018

Ľahký je napr earlyrider, fakt ľahký, ale aj nieco stoji

andrejockat
25. mar 2018

islabike, lahky, dobre ovladatelny aj pre male dieta, ale za kvalitu si treba priplatit. dcerka sa naucila na nom jazdit po troch pokusoch, vysadat, brzdit, otacat sa.

lufla
autor
25. mar 2018

Dakujem za tipy 🙂

senta_sofia
25. mar 2018

@lufla harry mamba, brzdi dozadu

andrejockat
25. mar 2018
lufla
autor
25. mar 2018

Dakujem, dakujem 🙂

luliu
25. mar 2018

Väčšina bicyklov do 16" vrátane sa brzdí pedalmi dozadu

deti95060810
25. mar 2018

pozri Rajbicyklov.sk

demetria
25. mar 2018

Mame Woom, superlahky, tusim 5,5 kg ma cely. Ale brzdi sa rucne. Vyberala som ho, lebo zo vsetkych spominanych sa podla parametrov da vyuzit najdlhsie. (vyska sedadla)
Cenovo okolo 300€.
Syn nasadol a bicykloval. Ziadne ucenie.

demetria
25. mar 2018

Vyborne porovnanie bicyklov pozri tu:
https://www.neobycejne.cz/Detska-kola-porovnani...

mischel123
25. mar 2018

My mame znacku frog, mame ho od dcerkynych 3 rokov a nedame nanho dopustit, perfektny bicykel! Posielam link https://m.alza.sk/sport/frog-43o-14-2016-d39144...

sasanja
25. mar 2018

Nasa 3,5 rocna dnes dostala 16 Zoll znacky KUbikes (nieco cez 5 kg)...a hned vedela pekne rovnovahu drzat. Mala po sestre tazku Meridu a to ju len odradzalo...
Starsia ma znacku frog a tiez lahucky a velka spokojnost.

lufla
autor
26. mar 2018

Dakujem vsetkym za rady 😉

xfenix
5. jún 2018

My predávame 14 palcový FROG, skvelý bicykel, pre deti v uvedenom veku. Za pár dní jazdil sám a od začiatku sme šli bez pomocných. V podstate, sadol si naň a šiel, nepadal. Je bez reverzného brzdenia. Ale ja by som nekupovala bicykel s reverzným brzdením, len získa návyk, ktorý ho pri väčšom bicykli zradí, lebo tam také nebude. Podľa mňa brzdenie brzdou je oveľa lepšie naučiť dieťa, ako reverzné brzdenie zaseknutím kolesa (zbytočné riziko šmyku).

essenceee
15. máj 2020

podla su všety prve detske bicykle lahučke.

mareri
13. jún 2020

bicykel frog vobec nepoznám.....teraz čo mam deti tak si tieto veci viac všimam a najčastejšie vidim rascal oranžovej farby

ninah1486
3. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

vyrabaju sa, staci googlit

lufla
autor
3. nov 2021

Napokon sme kupili Woom. Aktualne predavame tento bicyklik 16 palcovy, na ktorom sa naucil nas potomok jazdit. Woom 3. Uz jazdi na 4-rke. Je super lahky. Odporucam.

beahavala
4. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

jasne ze sa take vyrabaju, lahkych bicyklov najdes teraz dost vela

nina_tot
13. dec 2021

Super, že si sa rozhodla vybrať ľahký bicyklík, u mňa to bolo tiež to prvé, čo som pri výbere zvažovala.