Kurzy plávania s detičkami - Sasanka v Bratislave

suzi1617
4. máj 2015

ahojte baby, mate niektora skusenosti s tymito kurzami plavania v BA? Nenasla som tu nijake info ked som si to tu zadala do vyhladavaca. Dakujeeem 😉

majusqa77
4. máj 2015

my zajtra zaciname 🙂 ale mna sklamalo, ze dalsie mesiace cena 189 eur, co mi pride dost..
je to nove centrum, takze predpokladam preto este ziadne recenzie

suzi1617
autor
4. máj 2015

@majusqa77 ahoj, aj my sme mali zajtra zacat, ale sme chori, ja aj mala, takze az v piatok 😉 len som bola zvedava na nejake skusenosti, lebo kupovala som ten kurz trosku s horucou hlavou 😀 a teda drahe je to riadne

majusqa77
4. máj 2015

@suzi1617 mne sa zda, ze teraz je prvy oficialny kurz...

suzi1617
autor
4. máj 2015

@majusqa77 myslim ze uz boli, len na inej adrese. Moja sesterka u nich brigadovala...

cybulka
4. máj 2015

@majusqa77 a @suzi1617 veľmi ma teší, že ste sa rozhodli vyskúšať s detičkami plávanie v Sasanke. Verím, že budete spokojné a užijete si kurz v zdraví a radosti spolu s drobcami 🙂 Na inej adrese pracovali len inštruktorky plávania, koncept detského klubu Sasanka je nový a originálny. Budem rada ak sa o tom osobne presvedčíte a samozrejme veľká vďaka vopred za vaše ohlasy a skúsenosti po absolvovaní kurzu. 🙂

majusqa77
4. máj 2015

@cybulka no my budeme len mesiac.. ..180€/8lekcii je vela, tolko niesom ochotna dat..

emma181
4. máj 2015

180€?!??! Su tam dve instruktorky ktore boli pred tym vo Weste v Hrosiku a s tymi som bola spokojna. A co mam ja info tak ta Sasanka je nova.

majusqa77
4. máj 2015

@emma181 ano, naty a zuzka 🙂

emma181
5. máj 2015

@majusqa77 anoooo 😊

mdsk
21. sep 2015

vyskusala som..

janocka
5. nov 2015

@emma181 pri platbe 3 kurzov naraz vyjde cena (takmer) rovnako ako ine babyplavanie, na kt. som predtym chodila s detmi.... A tu, na rozdiel od predchadzajuceho plavania su v satni 4 skrinky pre 4 mamicky a nie 3 skrinky pre 4 mamicky.... Mne sa paci, ze ked sa doplava, mozem sa ist v klude osprchovat, dieta mi nakremuju a oblecu instruktorky a potom su s nim v detskom kutiku. Priestory su velmi pekne, instruktorky mile... Povodne som ctam chcela ist na mesiac, ze na skusku, no zapacilo sa a chodime teraz uz na 5. alebo 6. kurz...

avokado28
15. okt 2016

@cybulka @janocka neviete nahodou, ci mozu chodit aj deti s ekzemom?

janocka
15. okt 2016

@avokado28 videla som tam aj jedno ekzemove dieta. Ale podla mna ekzem a macanie sa vo vode nejde prilis dokopy. Dieta s ekzemom by som na plavanie nebrala.