ahojte baby, mate niektora skusenosti s tymito kurzami plavania v BA? Nenasla som tu nijake info ked som si to tu zadala do vyhladavaca. Dakujeeem 😉
@majusqa77 a @suzi1617 veľmi ma teší, že ste sa rozhodli vyskúšať s detičkami plávanie v Sasanke. Verím, že budete spokojné a užijete si kurz v zdraví a radosti spolu s drobcami 🙂 Na inej adrese pracovali len inštruktorky plávania, koncept detského klubu Sasanka je nový a originálny. Budem rada ak sa o tom osobne presvedčíte a samozrejme veľká vďaka vopred za vaše ohlasy a skúsenosti po absolvovaní kurzu. 🙂
180€?!??! Su tam dve instruktorky ktore boli pred tym vo Weste v Hrosiku a s tymi som bola spokojna. A co mam ja info tak ta Sasanka je nova.
vyskusala som..
@emma181 pri platbe 3 kurzov naraz vyjde cena (takmer) rovnako ako ine babyplavanie, na kt. som predtym chodila s detmi.... A tu, na rozdiel od predchadzajuceho plavania su v satni 4 skrinky pre 4 mamicky a nie 3 skrinky pre 4 mamicky.... Mne sa paci, ze ked sa doplava, mozem sa ist v klude osprchovat, dieta mi nakremuju a oblecu instruktorky a potom su s nim v detskom kutiku. Priestory su velmi pekne, instruktorky mile... Povodne som ctam chcela ist na mesiac, ze na skusku, no zapacilo sa a chodime teraz uz na 5. alebo 6. kurz...
my zajtra zaciname 🙂 ale mna sklamalo, ze dalsie mesiace cena 189 eur, co mi pride dost..
je to nove centrum, takze predpokladam preto este ziadne recenzie