Kurz plávania s ročným dietatom

9. sep 2022

Ahojte. Neviem sa rozhodnúť ci ísť na kurz plávania s ročným synom. Popravde bojím sa napríklad nachladnutia, či nejakého zápalu. Kamoška chodievala a malá bola stále chorá. Mate skúsenosti, napríklad aj negatívne?

denda007
9. sep 2022

Tak ja som chodila od 4 mesiacov do roka, potom to stopla korona ale ja mam iba pozitiva:otuzovanie (samozrejme ho potom aj nalezite obliect) , lepsie jedol, lepsie spal, bol mocnejsi. Jedina nevyhoda stalobto strasne prachy

baluinka
9. sep 2022

my sme chodili od cca pol roka do roka, bolo to super,páčilo sa mne aj malej..teraz ma 1,5r a chcem na jesen zacat chodit znova. to s tym nachladnutim je dost individualne,ja mam za to,ze take aktivity skor posilnuju imunitu

janinah
9. sep 2022

plávať a otužovať môžeš aj doma vo vlastnej vani,stále je tu covid,mám malých vnukov a teda dúfam,že moje dcéry toto nenapadne

54tinka54
9. sep 2022

@janinah ja len zo zvedavosti, ako sa dá plávať vo vani? 😅
A teda s tým covidom.. to akože sa teraz radšej nemajú robiť žiadne aktivity, lebo covid?

nairia
9. sep 2022

ja chodim s malou od 4m. teraz mala 11m a chora este nebola (klopem). ja si to neviem vynachvalit, samozrejme je to individualne, ale som za to, ze pohyb akykolvek zlepsuje stav tela, plus socializuje sa aj dieta, aj mama.

jazula
9. sep 2022

Chodím s dcerkou od jej 2,5 mesiaca, teraz má 16m. Miluje to tam, užíva si vodu, už skoro samostatne pláva s rukávnikmi, potápam ju pod vodu pravidelne… Chodíme tam aj do detskej sauny. Doteraz mala dcérka len šiestu chorobu, inak ani len soplík. Prestávku sme mali len keď bolo všetko v zime zatvorené kvôli korone.

petamich
10. sep 2022

chodime s malym plavat od jeho 3M, okrem covidu, ktory dostal od muza este nebol chory - ma aktualne 14 mesiacov aktualne 🤷‍♀️ maly vodu miluje a uziva si to tam

petamich
10. sep 2022

@janinah cize do 18tky doma zatvoreni? ziadna socializacia, ziadny kontakt s detmi (mozno trosku na ihrisku) - ved ten covid je tu uz treti rok, to niektore mamicky mali byt tri roky doma zatvorene? a potom sa cudovat, ze dieta sa od mami a otca nepohne, lebo vlastne s nikym okrem najblizsich neprichadzalo do kontaktu? a ked konecne pojde do kolektivu bude stale chore, co je casty dosledok izolacie

my s malym od 3M chodime na detske cvicenie, plavanie a teraz aj hernicky a covid doniesol muz z roboty 😵‍💫 a dakujem mojej mame a svokre, ze nas este povzbudzuju v tom, aby sme chodili medzi deti a obzvlast, ked maly miluje vodu a nie vo vani si veru nezaplava

majlo1234
10. sep 2022

Toez chodime od 4 mesiacov plavat, a chory z toho nebol nikdy. Podporuje to imunitu, ako nakoniec vsetok pohyb, je to otuzovanie, chodime aj do sauny po lekcii. A este je aj v kolektive, a znici sa😃pre mna same plusy, len ta cenaaaa