Kto mi poradí ohľadom hry Minecraft?

sporitelnicka
17. sep 2016

Ahojte zienky, prosím,ktora by mi poradila ohľadom hry minecraft? Mam prvacika, stale častejšie mi to spomína,ze to jeho kamaráti hrajú a ze by to chcel tiez skúsiť...našla som si tu v starších diskusiách linky,kde sa to da stiahnuť,kupit...ale nie je mi jasne,ci sa to hra na riadnom pc,alebo na ntb,prípadne ci to funguje aj na tablete...plus tie ktore už mate skúsenosti,je to pre to dieta pochopiteľné? Je tam aj nejaky návod ako na to? Princip nam je jasný,pozerali sme to aj na ytb,len teda ci to nie je nejake mega zložité, pretoze nemame skusenosti...dakujem za kazdu radu 🙂

88patka88
17. sep 2016

Ahoj 😉 moja 10 ročná dcéra je na minecrafte doslova závislá ...má knižky , postavičky ....zo začiatku ho hrávala na tablete na ktorý si neskôr sadla ☹ tam ho stiahla cez uloz to zadarmo....kúpili sme i pad (dúfam že som to napísala správne) 🙂 kde sa jej ale už cez uloz to stiahnuť nedá...cez google play sa dal stiahnuť len za poplatok 6,99€ na ktorý má ukecala 😅 ...ja tej hre vôbec nerozumiem len viem že tam stavia kockate domčeky chová zvieratá a pod viac by ti vedela povedať ona .... drží ju to už dlho čiže neni to niečo čo po pár dňoch omrzí ( musím obmedzovať vydržala by na to aj celý deň ) Zatial jej táto verzia za 6,99€ stačí ale viem už sa nenápadne zmienila dokupuje sa kadečo ....ak by si mala konkrétnejšie otázky môžem sa jej opýtať 😉

missdiva
17. sep 2016

@sporitelnicka ahoj 🙂 da sa to hrat na PC alebo na Playstation alebo tablet/mobil. Zalezi aku verziu hry si kupis, neviem kde sa da stiahnut zdarma my sme ju kupovali na CDcku na Playstation v kamennej predajni v hernom obchode a na mobil sme si ju stiahli za poplatok cez obchod play. Tiez viem, ze su to len nejake kockate domceky, ale dieta pride velmi rychlo na to co ma robit (nemyslim, ze je to extra narocna hra) 🙂 ...

moni73
17. sep 2016

@sporitelnicka ako pisu baby, prve jej staci na mobil, resp. Tablet z googleplay za tych 6 ci 7 eur - minecraft pocket edition, tak max po pol roku ta ukeca na plnu verziu, tu das uz len do pc alebo ntb a stoji cca dvacku. Moja to hrala snad 3 roky v kuse... dalo jej to super anglinu