Ahoj, videla som na nete, že v Kubíne v novopostavenej plavárni sú aj kurzy pre bábätká, videla som foto, no chcela by som vediet, ako to tam funguje, koľko to tam stojí, či sa musí platíť mesačne alebo sa dá aj na vstup. Momentálne nebývam na Orave, no budúci mesiac sa tam vraciam, chodím s Drobčekom plávať, už sa potápame a púšťame pod vodou, som veľmi spokojná. Preto by som to nechcela skončiť a pokračovať v Kubíne, Vďaka za info
no to by zaujimalo aj mna kto to robi 🙂 chceli by sme chodit? chodite uz?
@smoukinka chodila som, ale uz nechodim, lebo ked chceme ist, tak zajdeme na Piehradu, mame to tam blizsie, ale nechodim pravidelne. Ked chcete, tak sa stante na facebooku clenom Aquacikovia a tam vas dakto musi pridat. Plavanie stoji na mesiac 10 eur plus pri kazdom vstupe 1.60 eur na recepcii. Robi to Marketa Kotlinova, skuste jej napisat na fb. Tak sa majte pekne
@lucinkalu chodila som, ale uz nechodim, lebo ked chceme ist, tak zajdeme na Piehradu, mame to tam blizsie, ale nechodim pravidelne. Ked chcete, tak sa stante na facebooku clenom Aquacikovia a tam vas dakto musi pridat. Plavanie stoji na mesiac 10 eur plus pri kazdom vstupe 1.60 eur na recepcii. Robi to Marketa Kotlinova, skuste jej napisat na fb. Tak sa majte pekne
@smoukinka No tak ti poviem, ja som tam chodila kratko, lebo som byvala inde, kde sme chodili plavat uz od 3 a pol mesiaca a tam to bolo super, lebo sme sa mohli objednat kedykolvek, trvalo to 50 minut a boli sme tam max. 4 rodicia s detmi. No a tu v tom Altise to byva len v pondelok a to rano o 8.15, potom o 9.00 , takze sa tam neda objednat a trva to pol hodky, no ale co som tam bola, tak nic nove sme sa neucili a bolo nas tam strasne vela naraz. A zakazdym sa tam robilo to iste, tak tam ani nechodime uz. Ale to je len moj nazor. Ale tak ja to porovnavam s tym, co sme chodili v Moravciach, tam som si to nevedela vynachvalit. Ale ak si este nechodila, tak mozno sa ti to moze zapacit, je to ine, ako ked si uz bola zvyknuta na ine. A odkial si a kolko rocne mas dieta?
som z Dolného Kubína teda nie celkom ale byvam pri Kubíne a mám osem mesačnú dcérku teda skoro 9 mesačnú chcela som to vyskúšať ale pani mi povedala ze plavanie pre tak male deti robi iba rano a to sa mne neda lebo moj muz rano potrebuje auto a osobakom alebo autobusom sa tam trepat nemienim kedze ked pojdeme domov bude vyspliechana a este s nou utekat na autobus aby mi nahodou neochorela a este teraz ked je vonka taka zima 😒
@smoukinka ja chodim na Altis a velmi sa mi tam páči, ono ide o to čo od toho očakávaš..čo sa mna týka tak v prvom rade som očkaávala komfort pre maleho, bezpečie, pohodu..to ti ponuknu v Altis hotel na PRIEhrade, je tam slaná teplá voda, cestovne postielky, podložky prebalovacie, kozmeticke potreby pre babo, uteraky, nočník proste servis...nie je tam chladno, priležitostne chodime s drobcami do sauny ...plava sa pondelok rano 8,00 9,00 a o 16,00 poobede..trva to 30 minút, čo je podľa mňa dostačujúce pre tych drobcov, platí sa vstup 4e...ja osobne by som malé babo do aquaparku nenamočila a v tom kubínskom je na moj vkus okrem ineho aj chladno...no a co sa tyka urovne kurzu na Altise, je to o tých očakávaniach, mojim cielom je aby malý získaval kontakty s detickami a socializoval sa, nebál sa vodičky a mal ju rád, tiež sa už potápame a naberáme odvahu k smelším počinom, to myslím bohato stači u 1,5r dietata, nepotrebujem mat z neho konkurenta mike -a phelpsa 🙂 o tom podla mna tie plavecké jasličky sú...
ivamarr, mohla by si mi dať kontakt na človeka, ktorý prevádzkuje to plávanie s bábätkami?, chcela by som chodiť s dcérou
ja by som tiež rada vyskúšala altis, my sme boli tento víkend v DK s malou, máme 2 mesiačiky a vôbec sa mi tam nezdá chladno, teplota vody je tam 32 stupnov a vzduchu 30 tak to je dostačujúce podla mna, my sme skúšali ako sa jej bude páčiť vo vode a veľmi sa jej páčilo hlavne tí ľudia naokolo, čo sa týka detského plávania v každom prípade to vyskúšame v altise.v Kubíne neviem v ktorom bazene sa to robí ak v plaveckom tak voda je tam naozaj chladná bábätko musí byť zvyknuté má len 26 stupňov...
@bucecka a tu by som chcela tiež odpovedat v živote za celých 10 rokov co plávam som na altise v pondelok neplavala pretože plávam v dolnom kubíne. Tak ked niekto nieco píše na moju adresu tak nech ma nedáva do kopy s inými ľuďmi co roba to isté. Deti co prešli mojimi rukami pokroky robia a kto chce nech sa príde sam presvedčiť
@matkomarky pisala som pred rokom na facebooku pani mi napisala ze iba doobeda plavaju mamicky s babatkami lebo ze vacsine to vyhovuje vtedy poobede ze plavate so starsimi detmi takze som si nic nevymslela a nikoho nezavadzam!!! Nemam za potrebne si tu nieco vymyslat!!!
@matkomarky neviem ci som pisala s vami ale meno tej pani si uz nepamatam jedine ze by som skusila tu spravu vyhladat na fb ale ona robi plavanie s babatkami v Dk
ja robim plavanie s babetkami v DK uz cez 5 rokov a vzdy som mala skupinky aj poobede aj doobedu a urcite vam to maminky co so mnou plavaju aj plavali potvrdia
Pozyvame Vas na vesely rodinny pobyt s plavanim deticiek
SASOVINKY SNEHOVINKY
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
organizuju rodinne vikendy SASOVINKY
@matkomarky , neviem, prečo mám od vás takú správu, ale nič také som nepísala, asi ste to posielali dakomu inému
@matkomarky-kolko stoji plavanie s detickami?mam 8mesacneho syna mala by som záujem.kde sa plava?v aqua?
Podľa toho kde lebo plávam aj zuberec aj kubín aj námestovo
Ahoj mam 6 mes. dcerku a chcela by som s nou chodit na plavanie...namestovo mame blizsie ale nemam problem ist ani do Kubina....kolko to stoji a treba sa niekde vopred objednavat?
Ja by soms chcela navstivit altis alebo kubin,ale ja sama neviem plavat :\ tak saa chcem spytt tie co to uz absolbovali co je potrebne aby som ja vedela ?
Prosim kde najdem kontakt na pani ktora vedie plavanie s babatkami v Altise?
Ahojky to zaujíma aj mňa, chcela by som to skúsiť 🙂