Krúžok alebo šport pre tri deti spolu

lucike174
13. sep 2022

Dobry den/Ahoj, prosim o radu/tip na kruzok kde by som vedela chodit naraz s tromi detmi 5,6 a 10 rokov vsetko chlapci. Je pre nas nerealne chodit po celom meste do kruzku kazdemu samostatne. Idealne miesto kde je viac kruzkov spolu a vedeli by deti chodit do skupiny spolu pripadne kazdy sam, ale na jednom mieste. Mate nejaky tip kde by sme v BA a okolie nasli kruzky a deti by chodili spolu? alebo samostatne na jednom mieste? Dakujem za kazdu radu. Lucia

ivasteva
13. sep 2022

Bráško šport klub, cvičenie pre deti.

evica17
13. sep 2022

@lucike174 odporúčam nejaké CVČ nájsť,tam je to pokope všetko na jednom mieste. A šport čo sa dá, je podeleny nie podľa veku, aspoň u nás ,tak karate.

pribinak
13. sep 2022

Tak 10 ročný by už mohol chodiť sám na krúžok podľa vlastného výberu, ale pre tých mladších napr Beni Team, alebo plavecká akadémia, alebo Happy kids sport, CVC, zus,
Ale 10 ročný už ma asi vlastnú prestaví

kaktusik007
13. sep 2022

@lucike174 no ja som mojich oboch dala na folklor, no u 10 rocneho to je uz len tak tak zacat riesit.... tam chlapcov nikdy nie je dost 🙂

sissy27
13. sep 2022

@lucike174 plávanie? U nás chodia celé rodiny, niekedy je to vyslovene rodina v jednej dráhe (rodičia a dve deti), niekedy sú deti a rodič každý v inej dráhe s iným trénerom ale v rovnakom čase... Dá sa to rôzne nakombinovať.

anjelicek26
13. sep 2022

Gymnastika, plavanie, trampoliny...to maju moji 7-9-12 rocny dokopi, hadzanu osobitne kvoli vekovym kategoriam, tuto to maju vekovo v hale podelene na tych zvysnych treningoch tam sa im trener venuje individualne vzhladom na schopnosti...plavenie kazdy v inej drahe atp... da sa to... casy nam vychadzaju, ale je to zonglovanie obcas, co kedy ako, aby to vychadzalo...

lucik194
13. sep 2022

takto rozdielny vek toho moc nenajdes

za mna ich vies prihlasit na karate, alebo iny bojovy sport, vsetko zaciatocnici

alebo plavanie do sportoveho klubu ( naraz su v bazene viacere skupiny aj mladsi aj starsi)

tomikejt
13. sep 2022

@lucike174 tak spoločný krúžok by som hľadala pre tých mladších. Starší nech si vyberie sám a chodiť môže aj sám,nie?. Môj 10 ročný chodí sám busom na tréningy.