Krúžky pre 13-ročné deti

3. sep 2023

Môj syn ma 13 rokov. Chodil na karate žiaľ po zmene času tréningov má na prd spojenie a my s mužom ho voziť nemôžeme, kvôli práci.
Poraďte mi niečo v Novom Meste nad Vahom.
Áno, viem, že 13 rokov je asi neskoro na "začiatok" nejakého športu, ale to skôr nech má nejaku aktivitu mimo školy.

kaktusik007
3. sep 2023

si priamo z NMnV? je tu basket, volejbal, folklorny subor.... ping pong..... a potom klasika hokej a futbal..... a judo!

na karate chodil kam?

autor
3. sep 2023

@kaktusik007 Do Piešťan len tam by musel cez hodinu čakať pred budovou kým sa mu začne tréning tak hľadáme nejakú alternatívu

kaktusik007
3. sep 2023

a si priamo z nmnv? si neodpovedala 🤷🏼‍♀️

ono je to tazko, kruzky cez cvc su plne, tam zvyknu pokracovat decka z minuleho roka..... tanec by ho musel chytit, lebo v 13 uz robia chalani ine sola a vyhadzuju tanecnicky do vzduchu, ale ak ma kondicku - mohol by to dat.

aiana24
3. sep 2023

Určite nie je neskoro! Hlavne nech má vyplnený čas zmysluplne. Skúste športové krúžky, hudobné, tanećné, jazyky, hocičo. Aj v škole a miestnych centrách určite budú plagátiky.

autor
3. sep 2023

@kaktusik007 Jaj prepáč...sme z blízkeho okolia 🙂

kaktusik007
3. sep 2023

co je blizke okolie? ja som priamo z nmnv, a teda moj 13 rocny zvlada raz tyzdenne dochadzat do Trencina do jazykovky v pohode... Teraz ide uz druhym rokom... a ono cakat cez hodinu na trening - ma tam kde byt? iny spoj? spojit sa s rodicmi z dediny a ze by ste vozili deti na striedacku?
neverim ze po rokoch treningov nepozna decka a rodicov.... akoze u mna by toto bola priorita, aby ostal tam kde je, ak tam ma teda zazemie a ma to tam rad.... Moj syn chodi asi 40 minut pred zacatim vyucovania do skoly (ta jazykovka v TN myslim) a proste sa naucil trpezlivosti a cakava tam.... Na druhu stranu, on do jazykovky vojst moze, a caka na chodbe kym sa uvolni trieda - neviem kde su karate treningy v PN a ci je tam priestor na taketo cakanie, ale neverim ze tu hodinu si mlady nevie vyplnit trebars pocuvanim hudby, hranim hry alebo pozeranim youtube.