Môj syn ma 13 rokov. Chodil na karate žiaľ po zmene času tréningov má na prd spojenie a my s mužom ho voziť nemôžeme, kvôli práci.
Poraďte mi niečo v Novom Meste nad Vahom.
Áno, viem, že 13 rokov je asi neskoro na "začiatok" nejakého športu, ale to skôr nech má nejaku aktivitu mimo školy.
@kaktusik007 Do Piešťan len tam by musel cez hodinu čakať pred budovou kým sa mu začne tréning tak hľadáme nejakú alternatívu
a si priamo z nmnv? si neodpovedala 🤷🏼♀️
ono je to tazko, kruzky cez cvc su plne, tam zvyknu pokracovat decka z minuleho roka..... tanec by ho musel chytit, lebo v 13 uz robia chalani ine sola a vyhadzuju tanecnicky do vzduchu, ale ak ma kondicku - mohol by to dat.
Určite nie je neskoro! Hlavne nech má vyplnený čas zmysluplne. Skúste športové krúžky, hudobné, tanećné, jazyky, hocičo. Aj v škole a miestnych centrách určite budú plagátiky.
@kaktusik007 Jaj prepáč...sme z blízkeho okolia 🙂
co je blizke okolie? ja som priamo z nmnv, a teda moj 13 rocny zvlada raz tyzdenne dochadzat do Trencina do jazykovky v pohode... Teraz ide uz druhym rokom... a ono cakat cez hodinu na trening - ma tam kde byt? iny spoj? spojit sa s rodicmi z dediny a ze by ste vozili deti na striedacku?
neverim ze po rokoch treningov nepozna decka a rodicov.... akoze u mna by toto bola priorita, aby ostal tam kde je, ak tam ma teda zazemie a ma to tam rad.... Moj syn chodi asi 40 minut pred zacatim vyucovania do skoly (ta jazykovka v TN myslim) a proste sa naucil trpezlivosti a cakava tam.... Na druhu stranu, on do jazykovky vojst moze, a caka na chodbe kym sa uvolni trieda - neviem kde su karate treningy v PN a ci je tam priestor na taketo cakanie, ale neverim ze tu hodinu si mlady nevie vyplnit trebars pocuvanim hudby, hranim hry alebo pozeranim youtube.
si priamo z NMnV? je tu basket, volejbal, folklorny subor.... ping pong..... a potom klasika hokej a futbal..... a judo!
na karate chodil kam?