Ahojte, poradite mi prosim nejake kratke naucne rozpravky pre deti /dcera ma skoro 3 roky, aj pre mladsie/, typu Bambulka, Vcielka maja, Pa a pi, Bol raz jeden zivot /tieto vsetky tocime po jednom -dvoch dieloch denne.......nieco, co nie je strasidelne, ale mile a kde sa nauci kopec informacii o hocicom, zvieratka, svet, ludia, .....ziadne zbrane, nasilie, nic podobne......nie dlhe rozpravkove filmy......mne nic nenapada, ale za nasho detstva toho bolo asi viac ako tie co som napisala......dakujem
Naši mali radi aj Tri svište, Pingu, Pat a Mat (len neviem, či sú tí dvaja pouční 😀 ) a pre dievčatko hádam aj Víla Amálka.
skus rozpravku POCOYO, na uloz to sa da stiahnut aj po slovensky a je to asi najlepsia rozpravka pre male deti aku poznam. Krasna grafika, mile postavicky, nula nasialia alebo cohokolvek co by bolo akymkolvek sposobom nevhodne a kopec veci sa nauci. My to nasej obcas pustame aj v anglictine. Vrelo odporucam
Jim jam - hviezdna skolka - jarmies. Je to velmi mila rozpravka, poucna. Deti sa naucia napriklad farby, pocitat, zvieratka a to hned aj v anglictine. Je to velmi krasne.
http://www.videorozpravky.sk/
skus pozriet tuna, je tam kopec nasich "detskych" rozpravok
@usiko
ahoj
myslim ze dnes je aj velky problem zohnat rozpravky po slovensky. u nas este ide "na dvore" take dievcatko ako preziva a zoznamuje sa so zvieratkami, tiez "kto byva v lese", tiez pozerame Požiarne autičko Finley - je to velmi mila rozpravka, ale pustam aj kratke videa TuTiTu (pohladaj cez youtube) to je bez rozpravania, uvidis. tiez ma napada Macko usko, a dobre je aj Spievankovo ak poznas.