Ahojte, syn ide budúci týždeň na tento kurz a možno blbá otázka ale nevieme čo mu obliecť 😀 pančuchy a tepláky budú malo no oteplovacky veľa nie? Čo ste vy obliekli deťom? Čiapka zimná bunda???
@janinah oteplovacky najma ak korculovat nevie dobre rukavice ciapka staci tenka ked budu mat prilbu..
@slavomira236 ja to s deťmi už mám dávno za sebou...ale áno,určite treba prilbu,stačí lyžiarska,ale to im hádam povedali
Ak sa vie trochu korčuľovať tak oteplovacky nie. Stačí softshell Gate, ale určite rukavice a lepšia ako čiapka je kukla
Na ľade je zima. Dcéra keď chodila, dala som jej termoprádlo a oteplovačky +zimnú bundu a rukavice. Mali to aj nakázané + prilbu. V podstate šla tak ako ju obliekame na lyže. Určite niečo nepremokavé, ak bude padať tak tepláky má za pár minút mokré.
Tiež som ako dieta chodila a oteplovacky nemal nikto, skôr niečo ako v zime von ist
Jednoznačne oteplovacky, je tam zima a trocha aj stlmia pády. Naši to mali povinné, aj lyžiarske rukavice a prilby
Veľa záleží ako vie korčuľovať. Ak nevie tak potom oteplovacky ok. Ak vie tak by som už nedávala. Moja nosí na ľad legíny a mikinu. Na tej má ešte bundu ktorú dá po chvíli dolu keď sa zahreje. Na hlavu prilbu. Pod tu má čelenku. A rukavice.
No má 4 roky nikdy na korčuliach nestal, ide prvýkrát preto nevieme veľmi ako ho obliecť 😊 korčule a prilbu mu požičajú čiže tepláky podšité oteplovacky rukavice zimnú bundu a čiapku... Chudák má problém sa hýbať v oteplovackach tak to bude preňho dosť boj 🙈
Tak ak nestal nikdy na lade urcite oteplovacky plus sa budu ucit padat a vstavat..
@slavomira236 super ďakujem 🙏
Určite oteplovacky a zimnú bundu,čiapka a rukavice tiež.