Som lektorka aj a chcela by som vedieť aké sú teraz ceny za 45-60 min.
Ďakujem
@ksenia16 18€/60min.
podľa toho v akom meste alebo či cez net. 15 eur by som ja osobne cez net nedala keď hodina na jazykovke stojí 5, hlavne pokiaľ by sa nejednalo nejakú prípravu na supernadupaný test alebo podobne. vtedy môžeš pýtať aj 20, keď človek potrebuje tak zaplatí…
@biba_18 tak ale v tej jazykovke sa lektor nevenuje len tebe..ako ked mas hodinu face-to face. Preto nemozes porovnavat ceny
@zuzinabila ani neporovnávam. vravím že by som pozerala na to čo od hodín očakávam a podľa toho by som bola ochotná zaplatiť
Co myslis pod pojmom lektorka? Ake mas vzdelanie? Skusenosti?
13€ ale chodime dve osoby na 90 minut
Ako sa dá stat lektorom AJ, aké je potrebné mať vzdelanie prosím? Ďakujem.
15e hodina individualna a osobna.
@biba_18 chciet mohla. tym chcenim to zacinalo a koncilo. lektori bezne dokladuju ukoncene vzdelanie, kurzy, cerifikaty... dcerina lektorka ma vystudovane ucitelstvo ANJ, 5 rokov zila v UK, odtial ma z cambridgu certifikaty
@matkahelka to že niektorí dokladujú neznamená že niektorí nie len že nedokladujú, ale ani ich nemajú…
@biba_18 ziadna jazykovka takeho lektora nezamestna. a na sukromne hodiny si takeho zaplati len blbec.
@matkahelka autorka nepísala nič o jazykovke. a ak by učila v jazykovke, nemusela by sa pýtať koľko platíme my… a že sa veľmi mýliš ti môžem povedať rovno, pretože ja som sa naučila španielčinu s dievčinkou ktorá ešte stále chodila na gympel a syn mal anglinu s kočkou čo žila dlho v anglicku a nemala žiadne certifikáty na učenie - a syn sa s ňou tak naučil anglicky že ho vlastne pripravila na IELTS…
@ksenia16 ja platím 15e za 60min online cez Skype
Dcéru učil 2 roky native (vyštudovaný učiteľ, toho času head of english dpt. na súkromnej škole), chodil ku nám domov, 60m intenzívne 25€.
Teraz začína cez preply online, cena okolo 18€/50min a tiež je to native, certifikovaná lektorka. Veľkou výhodou je možnosť nájsť si lektora online presne podľa dcerinych potrieb a mojich nárokov na učiteľa.
15 eur, 45 min