Ahojte dievčatá, koľko platíte za krúžky pre deti mesačne? Vďaka 😊
@matullienka koľko krát majú plavecký do týždňa? Máme teraz 70 za mesiac na tenis (2 × do tyzdna) a jazyková 135 za polrok
@mirkava plavecký má 2 x po hodine a jazykovku má 3 hodiny za týždeň
Klavir 1x do tyzdna 45 min./15€
Pom-pom 20e na pol roka. Súkromné doučovanie angličtiny 10e na hodinu
Plavanie 2x do tyzdna vyjde na 70e mesacne. A este chodi jazdit na kone 1x tyzdenne, mesacne to vyjde na 120e. Cize dokopy 190e mesacne pre jedno dieta.
@cherry_cherry nooo riadne "palky" sú to na dnešnú dobu
@mirkava to plavanie mi pripada lacne, chodi plavat do plaveckeho klubu, ktory aj na sutaze chodi a fakt sa im venuju. Predtym co chodila inde, iba na pripravku, tak tam to vychadzalo takmer raz tak drahe. A tie kone, tie su drahe, to je pravda 😔 Ale keby som jej ich zobrala, tak to by neprezila.
Tenis 105eur/mesiac a chcela by som ešte tanečnú 40eur/mesiac, len sa bortime od septembra stále s chorobami
@mirkava angličtina 170€ na pol školskeho roka, hokej 600€ za sezonu + štartovne, ubytovanie, cesta na turnaje, obnova výstroja ( korčule raz za rok cca 300€, hojejka raz za rok cca 160€ + ostatné podľa potreby) individualne treningy 1 hodina 20€, brusenie korčuli 3x do mesiaca 15€.
Starsia ma gymnastiku 200€ na polrok - 2x tyzdenne trening a mladsia plavanie 100€/10 lekcii.
25 € mesačne tréningy, 45 výtvarná na pol roka a v škole na zadarmo volejbal.
Ja osobne by som viac ako 50 - 70e mesacne určite nedala... Ale tak ja ju živím sama, otec prispieva len sporadicky
Ďakujem baby, no sú to pekné sumičky. Hlavne ten hokej a kone to ma doslova šokovalo. Tak už sa mi 70 za tenis mesačne nazdar až tak veľa... 😊
Rakusko 😅 -4r bude mat mala
Tanecna 38e/mesacne
Lezecky kurz 10 x 250e
V januari bude lyziarsky zo skolky ca 180e /tyzden to bude
Plavecky do 150e bude na jar
Plávanie, 1x do týždňa - 2€ mesačne,
Turistický krúžok, 2x mesačne - 11€ mesačne,
Kone, 2-3x za mesiac - 15€ za 1,5 hodiny.
Veľmi veľa .... Polovica môjho platu .ale mám viac detí
@clovekoj mozem sa opytat, kam sa da chodit na plavanie za 0.5e na hodinu?? A na kone za 15e na 1.5 hodiny?
@mirkava My mme zatiaľ len vrámci škôlky, angličtina 2x týždenne hodina. Platí sa 65€/pol rok.
Plavecky 8€ mesacne, tanečná 9€.Pozeram že riadne rozdiely sú teda v tom
@cherry_cherry Áno, to plávanie je cez Centrum voľného času a za krúžok sa tam platí 2€ mesačne, ak sa dá aj vzdelávací poukaz, inak by to boli 4€ mesačne.
A tie kone majú takí nadšenci. Deti si kone aj pripravia, potom aj odstroja a vyčistia a idú na nich na lúku jazdiť a jazdia cca 50 minút. Majú aj mačky, psy, a deťom sa tam páči, tak tam chodíme podľa možností a programu cez víkend.
Najstarsi syn piatak :
ZUŠ výtvarná 80€ na pol roka
Enklave mobility (šport) 34€ mesačne
Druhá dcéra tretiacka :
ZUŠ flauta 80€ na pol roka
Enklave mobility 34€ mesačne
Najmladší syn predskolak
Enklave mobility 34€mesacne
Cvičenie v škôlke 50€ na pol roka
Plávanie 120 na dva mesiace ale len jednorázovo..
Ja som bola prekvapena z ceny ZUS.Mala chodi na klavir a platili sme 37 eur za pol roka😀
Ale chodi este na balet 96 eur za 2 mesiace,anglictinu 220 za pol roka a tanecnu 12 eur na mesiac.
@mirkava plavecký raz za dva mesiace 100 eur a jazyková škola 110 eur školský rok