Ahojte, kedze sme aj my prepadli smolkomanii, rada by som zalozila skupinu, kde by sme si mohli vymienat postavicky smolkov z maxi kinder, ktore mame rovnake.
My na uvod ponukame na vymenu tatku smolka s domcekom. Dakujem 🙂
Ahojte, ponukam na vymenu/predaj zeleny domcek, oranzovy domcek a tatku smolka.
Potrebujeme cerveny domcek.
Dakujem.
Modry za cerveny v Bratislave....
Vymenime smolinku za tatka smolka
@ivanazba3 červený za zelený alebo oranžový?
@andrad už ste zohnali? Mame červený.
Dakujem, uz mame vsetky, ponukame tatku, a domceky zeleny a oranzovy.
@kukucka100 dobry chcela susedka a uz maju vsetky. Dakujem
prosim vas ma niekto na predaj vsetkych okrem tatka smolka?
@andrad a predáte? Kupila by som zelený a oranžový.
@kukucka100 Ahoj, ano, kedze uz mame vsetky, dohodneme sa v sprave.
Ahojte, potrebujeme posledný červený domček a máme navyše modrý domček silaka. Kto by si s nami zamenil ?
Ahojte, potrebovali by sme červený domček a máme na výmenu navyše modrý domček Silaka. Kto vymení ?
Ahoj kupila by som cerveny zeleny a oranzovy.dakujem
@kukucka100 My potrebujeme červený, máte ešte prosím navyše ?
@laurika555 mame ešte červený. Nevadí že sú na ňom už nalepené nálepky? Dcéra sa poponáhľala.
Ahoj..kto ma na predaj vsetky? okrem modreho - ten uz mame
Dakujem
Kupim cerveny a zeleny.... ma niekto na predaj?
@kukucka100 nevadí a ako sa dohodneme? Po koľko mi ho predáte ? Vy už máte všetkých, však? My máme navyše modrý domček...
@laurika555 máme už všetkých, pošlite mi adresu do pošty ja vám to pošlem zadarmo.
Viete mi poradit, kde sa daju este kupit? My sme jedno dostali, ale nikde v nasich obchodoch som ich nevidela :(
@kukucka100 ahoj nemate este navyse nejake.dakujem.:slight_smile:
Ahojte, chýba nám červený domček do komplet zbierky. Na výmenu máme oranžový so Šmolinkou a Tatka Šmolka so stolom.
@janka147 už nemáme, mali sme len červený navyše.
Ahojte, my máme na výmenu 2x siláka (modrý dom). Potrebujeme tatka šmolka (stôl s experimentami), šmolinku (oranžový dom) alebo mudroša (zelený dom).