Kedy zapísať synčeka na futbal?

hlavacova
12. mar 2013

Pekny den.Prosim vas o nazor. Chceli by sme dat nasho synceka na futbal velmi ho to bavi uz teraz a to ma 2,5 roka.Prosim kedy je vhodene ho zapisat do nejakeho klubu? A ak je nejaky klub tu v BA tak aky,dakujem krasne.

zivika
12. mar 2013

@hlavacova tak podla mna zapisovat tak male dieta na futbal je uplne zbytocne...ved kopat do lopty bavi kazde male dieta a neznamena to, ze z neho bude futbalista...myslim, ze by ho ani do ziadneho klubu nezobrali, vacsinou je to az od 4 rokov a ja osobne by som davala az na ZS...u takehoto drobca zatial uplne staci, ked sa mu budete venovat vy a casom uvidite, ci ho to bude bavit aj nadalej, popripade, ci ma talent 😉

elly111
12. mar 2013

@hlavacova do klubov a na tréningy ho skôr ako 5 ročného nezoberú

sisaka
12. mar 2013

moj syn zacal chodit v roku, v ktorom dovrsil 4, skor sa tu v Kanade nehrava. Nie je to tu ale vobec seriozny trening, islo o zmiesane druzstvo, deti si trochu pricuchli k futbalu, raz za tyzden sme sa stretli na hodinku, isla skor o zabavu a radost z pohybu, pol hodiny "trenovali" a druhu "hrali zapas" s inym druzstvom. V tomto veku sutazivost nie je podporovana, tlieska sa kazdemu golu a na zaver sa nevyhlasuje vytaz 🙂 Tento rok som ho zapisala znova, uz sa budu stretavat 2x do tyzdna, ale stale to je len taka hrava forma, ak ho to bude bavit na nejake vazne treningy ma este kopec casu.
2.5 rocny sa mi zda priskoro na nejake trenningy, ak ho to bavi, tak si s nim treba zakopat, ja som to videla minuly rok, ked ani 4 rocne deti celkom nechapu hru a este nedokazu ani spolupracovat, nieco take ako prihravka tam ani neexistovalo, akonahle dieta ziskalo loptu tak ju kopalo cez cele ihrisko, az k branke ....

hlavacova
autor
12. mar 2013

@zivika jasne ze nezobrali ja som nemala na mysli ze teraz hned ho dame.pytala som sa kedy je vhodne .;)

hlavacova
autor
12. mar 2013

@zivika
@elly111
@sisaka baby ja som nemala na mysli ze ho dam hned niekde zapisat ale kedy je vhodne dat dieta na sport. Tiez si myslim ze je este maly na to aby niekde utekal na futbalovovom ihrisku.Moj motec bol futbalista bohuzial uz neni medzi nami tak myslim ze to zdedil po deduskovi.No ale aj tak vam dakujem za nazori 😉

elly111
12. mar 2013

@hlavacova rozumiem, ja som to tiež riešila a zisťovala veľmi skoro 🙂

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leniciatko
18. jan 2014

@alenah31

Súhlasím s tým, čo si napísala. Ja mám teraz dilemu : syn chodí na treningy na myjavu, je druhák . od februara ho chcú preveliť do vyššej skupiny a treningy 3x týž. Je to ok?

roberto7
30. jan 2014

Na to aby chodil niekam na sport je velmi maly. Nechcem nikoho podcenovat ale nemyslim si ze by bolo v schopnostiach trenerov venovat sa 2,5 rocnemu dietatu. Najlepsie bude ak si kupite loptu a budete sa mu venovat sami 🙂 Skvele futbalky - (Brazuca - oficialna lopta majstrovstiev sveta 2014 a jej repliky) maju napr. tu: http://shop.sportymob.com/doplnky/futbal-doplnk...

divoska
24. aug 2014

@hlavacova zaujimalo by ma ako ste to nakoniec vyriesili? tusim budem onedlho riesit to iste.. 😀 dakujem

kaktusik007
23. sep 2014

@divoska ja som teraz dala syna na futbal, je rocnik 2010 a je tam suverenne najmladsi... Trener ho zobral, neviem ci pre peniaze 😀 kedze je plateny od hlavy, ale zase je pravda ze syn k tomu pristupuje so vsetkou vaznostou 😀
na treningu sme boli zatial 2x -- su dvakrat do tyzdna, vonku - cize podla pocasia. Spoluhraci su vsetko rocniky 2009 (asi traja) a 2008 (vacsina). Je tam dost vidiet ten vekovy rozdiel - ti vacsi chalani su skolaci uz, viac si dovoluju, a moj predsa len ani predskolak nie je... Na druhej strane - cim skor sa nauci vychadzat so starsimi, co zaparaju, tym lepsie.... zvlast, ked je to pod drobnohladom trenera..... apropo, trener... to je u syna neskutocna autorita, az nechapem... Takze uz len pre to, ze naozaj poslucha na slovo, to bola urcite dobra volba ho tam dat...
vsetko zalezi inak fakt od trenera, vidno ten vekovy rozdiel aj v tom preskakovani prekazok -- proste veci, co spravi 6 rocny bez problemov, 4 rocny proste este neda...
ja som syna prihlasila pretoze je do futbalu zblazneny uz viac ako rok, stale sa len nahana za loptou... a kedze som sama, nema muzsky vzor -- a to proste dieta potrebuje. Takze volba padla na treningy futbalu.

divoska
23. sep 2014

@kaktusik007 cau zeno, som ani netusila vidis. jasne, nikdy som netusila ze to takto dopadne, ale niektorym chalanom futbal proste svedci a asi ho aj potrebuju. a ked sa to tyka aj nas, tak sranda velika no 🙂 uvidime ako a kedy my poriesime. zatial to nezistujem este, ale hadam aj zacnem. ad starsi by mu rozhodne prospeli, aspon ho da niekto do laty 🙂 so starsimi funguje lepsie ako ked je len s mladsimi alebo rovnako starymi. tak uvidime. dik za podporu a gratulujem ze ho to bavi a slape vam to ;)

kaktusik007
23. sep 2014

@divoska no uvidim este... Dnes ma 40tky, takze ak by aj vo stvrtok na trening chcel - nepojde. Ale nadsenie ma ;)