chcela by som kupit dcerke korcule jednoradove,len nemam vobec skusenosti ako na to aby sa na nich nebala.
mam otazky od kedy zacat ucit dieta na korculiach a ako na to? 😕
mirka-ja uz mam 7rocnu,kupovali sme jej korcule,co sa daju prisposobovat nohe,teda nohu ma 31,tak sme kupili cislo31-34,ale najlepsie je to vzdy vyskusat,ale neviem,mne sa vidi tvoja malinka na jednoradove,ale zalezi len na dietati,ake je sikovne,ja by som asi kupila prve dvojradove,ale ty si poznas malu najlepsie 🙂
HEJ.AJ KAMOšKA TAK MALEJ KUPOVALA NAJPRV DVOJRADOVé.
mirustek1 dakujem dvojradove uz mame kupene davno.len mi poradte ako na to nasadit na nohy a pustit dolu kopcom 😀 ci najprv pridrzat ci najprv skusat v dome ?my zijeme vo svajciarsku a v dedine mame dost kopcov a malo roviny ale casto chodime na drahu co je len pre ciklistov alebo korculiarov.
no urcite najprv po rovine...treba pridrzat a najlepsie za zadu...ako ked ucis chodit 😀
@mirka414 ahoj, my sme malého najprv učili v kuchyni, ale ešte stále mu to nejde perfektne, vela krát nám prešiel po prstoch, ale myslim že ked má malá už skusenosti na dvojradových, tak by to nemal byť taký velky problem. hlavne ju nepušťaj prosím dolu kopcom pokial sa nenauči brzdiť..., hlavne je mať dobre bezpečnostné prvky (akurát že vyzeraju ako korytnačky tie naše deti)
mirka ja si osobne myslim ze tie dvojradove maju prave jednu malu chybu a to ze nemaju brzdu a preto jazdit na kopcekoch moze byt dost problem ja som deti ucila hned na jednoradovych a to vo veku 5 rokov najmensia zohnatelna velkost bola 28-32 malej boli akurat a kupovala som samozrejme v kvalitnej predajni tu u nas ich väčšinou beru na objednavku urcite musis sama vediet ako mass sikovne dieta a ak mu to nahodou nepojde treba pockat
my máme jednoradové, dvojradové mi neodporúčali. Malá sa naučila korčuľovať na jeseň minulú, ale len som jej ukázala, ako a ona sa učí sama, proste skúša a skúša, kým to nejde 😎 ...najprv som ju učila "pochodovať" za ruku (to sme prešli párkrát kolo dvora) a ked udržala rovnováhu sama pri pochodovaní, tak si sama začla skúšať sa povoziť troška... teraz už lieta jak šarkan na korčuliach, preskakuje konáriky... ale teda korčuľuje štýlom hokejista, nie krasokorčuliarka 😝 😅
@mirka414 Tento príspevok je už starší, no zaujímalo by ma, aký vek mala Vaša dcérka, keď sa učila jazdiť na kolieskových korčuliach. Moja by chcela k 3. narodeninám kolieskové korčule. Nikdy predtým žiadne nemala. Neviem, či kúpiť dovjradové, trojkolieskové alebo jednoradové... neviete mi poradiť? Ďakujem pekne. Martina
@martinkaadominik no musim povedat,ze moja je polienko a vzdala to :D a prave vcera si kupila topánky s kolieskom tak uvidim ci jej to pojde lepsie 🙂
@martinkaadominik
Ako to dopadlo k 3narodeninam?moja mala ich tiez velmi chce k 3nar ..a neviem ake kupit
@katuska2612 ja som trojročné mu kúpila také co sa dajú dat zadné vedľa seba na zoznámenie a potom prestaviť normálne do radu. Naučil sa rýchlo. Aj druhý syn ich zdedil a tiež sa už korčuľuje na normalnych
@6mia6 take co ma v zadu 2a jedno v predu? To ide potom to jedno zadne do predu hej? Nepadali velmi? Ako rychlo sa to naucili? Dakujem
@katuska2612 v rade sú tri kolieska a to zo stredu sa dava dozadu vedľa zadného.
Nepadali. To až teraz keď už špekulujú. 😉 ako rýchlo už neviem. Chodili sme každý den
@6mia6 dakujem.popozeram take
neporadi nikto ako na to? ☹