Kedy ste začali chodiť s bábätkom plávať do klasických verejných bazénov?

5. okt 2022

Kedy ste začali chodiť s bábätkom plávať do klasických verejných? U nás je baby plavanie v klasickom aquaparku, je to podľa vás ok ? Viem, že v BA sú špeciálne bazény, ktoré nie sú otvorené pre verejnosť. Maly má 6 mesiacov

1angelika
5. okt 2022

ja s 10 mesačným a bolo to akurát, užívala si to a ani chorá nikdy nebola

tosomja
5. okt 2022

Na baby plávanie nie, ale kúpať sa na kúpalisku v detskom bazéne od 6m.

simona20201309
5. okt 2022

Najskôr od 1r. S tak malým určite nie. Vysoké riziko infekcií. Ja by som to neriskovala.

petamich
5. okt 2022

kvalita a cistota vody musi byt monitorovana a obzvlast ak robia baby plavanie - na detske plavanie chodime od 6M a ano bazen je uzavrety pre beznu verejnost ale predstav si kolko deti sa tam cez den premelie :D neviem ci tam je extra rozdiel a teda vo verejnom bazene bol prvykrat tiez tak okolo 6-8M, kedze relativne casto chodime na vikendovky a vzdy aj do vody, kedze ju miluje, v 10M sme boli na dovolenke v Turecku a more ho neocarilo = bol len v bazene, nikdy nemal ziadny problem

sisaka
5. okt 2022

U nás v Kanade sa baby plávanie robi normálne na verejných plavárňach, žiadne špeciálne bazény a pod. So synom sme boli plávať prvý krat, keď mal 3 mesiace, pamätám si to presne, keďže sme boli na dovolenke. Baby plávanie sa u nás robí tiež od 3 mesiacov, ja som bola keď mal syn 6 mesiacov.