Kedy ste sa boli prvýkrát sánkovať s bábätkom? Dnes tak krásne sneží 🙂 Ale neviem, či ešte nie je skoro, malý má 7 a pol mesiaca, sedí už, ale neviem, či by mal dlho v sánkach sedieť. Nemáme ešte kúpené operadlo na sane, ani neviem, či by som našla nejaké oblečenie na seba, ale išla by som 🙂
Čo by ste takému bábu všetko obliekli? Ako dlho by sme mohli byť? A ako ho nabaliť do tých saní - deka, fusak? poraďte mi neskúsenej - ako sa fusak upevní na sánky, ak nechcem stratiť bábo v záveji? 🙂 Možno, keď to bude pokope doma, tak na to prídem, ale teraz si to akosi neviem predstaviť 🙂
@zabina27 neries, chodte a uzite si to 🙂
Starsia je decembrova, na sankach bola uz v prvu zimu. Ale len tak light, len sme ju tahali. Druha zima bola o inom 🙂 to zoparkrat aj v snehu tvarickou skoncila. Mladsia je letna a sankovat sme sa boli tiez prvu zimu, teda ako polrocna. A MM s nou takisto parkrat zle vytocil 🙂
taaak jo 🙂 snad zajtra v tescu kupime operadlo 🙂 nasi byvaju na sidlisku na kopci, cize ked by sa nepacilo, sme rychlo naspat v byte 🙂 no som zvedava, snad sa ten sneh hned neroztopi 🙂
My sme 1x boli sankovat mal maly 8-9mes. sedel sam v operadle a spušťal sa aj z kopca a bol v overale naobliekany+deku,to bolo v roku 2013
vcera 🙂 mala ma 17 mesiacov 🙂 minuly rok bola velmi malicka...este aj teraz si uziva viac snezik ako sane 🙂
nezohnala som u nas v meste operadlo, takze zajtra nehrozi, uvidime, kedy zozenieme, ci este bude sneh 😒
@zabina27 no moje deti sa bali...dokonca aj vo veku 2,5r. ten najmladší nie je výnimka.trochu posedi necha sa potahat ale spušťať z kopca nehrozí radšej ich bude tahat on sam..v takom veku ako je tvoj mi sam nesedel tak do sani by som ho určite nedavala...ked boli staršie ako som pisala báli sa...
ked maly mal 6mes-tak sme uz sankoval.Prvy krat sme sa sankovali 30min- ja synceka len vozila......uz ked sa trosku zvykol-tak sme spolu z nim sakovali dole z kopca(vascinou bola som sredu).......Maly mal obleceny zimny overal a na sanach vtedy som mala jednu deku dole a druhu som dala na neho.Pred tym ako sme sa isli von-dala som kremik na tvar🙂 My tu dole nemame az tak vela snehu a ani dlho nam nevydrzi-takze sa snazim conajviac uzivat ten sneh 🙂 Teraz sankuju moje dve deticky a su stastne......Dcerka mynuly rok neuzila sneh, lebo sme ho nemali m☹ ☹ ☹ tento rok bol len dva dni, ale uzii sne ho naplno 🙂 Nazaciatku Dcerka sa bala a potom uz sama chcela ist von sa sankovat.Tu na Mk preavaku specialny fusak na sane -stoji o 5eur -15eur a on sa pripevni na sane.
my sme boli s malym prvykrat na boboch, ked mal 6,5 mesiaca. dokazal uz sam sediet, ale aj tak sme ho dobre podopreli dekou, lebo by sa v tych boboch asi sam ani neudrzal. poobliekali sme ho do zimneho overalu a zakryli dekou, a to stacilo. pravdupovediac, velmi si to asi neuzival, nebolo mu asi jasne, ze o co nam ide. 🙂)) az o rok neskor si zacal uvedomovat, co je sneh.
operadlo určite, bez neho ti sedieť nebude, tak isto naobliekať a do fusaku...no a myslím, že malá prechádzka nezaškodí, no na sánkovanie z kopca má ešte čas...kto vie či by sa mu to páčilo alebo by sa skôr bál 🙂