Ahojte kočky, prosím Vás kedy ste brali svoje bábetka prvýkrát do bazéna a čo mamička po pôrode predpokladám že po prehliadke?
Zacali sme kurz plavania ked mala 5 mesiacov
my sme mali kurzu plavania - tam beru deti od 5 mesiacov tusim.
a zas je bazen a bazen - a tiez babo a babo .. s nami chodili do kurzu znami a nedokoncili ani prvy mesiac, maly velmi zle reagoval na vodu, a to nebola vobec silno chlorovana. bazen so slanou vodou ale toleroval v pohode ... ja osobne by som s prilis malym babom po bazenioch nechodila, urcite nia ziadne termalne bazeny, kde kazdu chvilu hygienici najdu nejaku pliagu ... a aj to baby plavanie je max polhodinovy pobyt vo vode s prestavkami na relax. malemu to na zaciatok bolo tak akurat, viac ani nezvladal. takze ziadny aquapark a kazdu chvilu vo vode .. ale v koci pri bazene moze v pohode spat 🙂
@majkakrellova Ahoj, ja som chodila s mojimi chlapcami na kurz plavania pre babanka. Moj prvy zacal kurz ked mal skoro 3. mesiace a druhy bol pol rocny. detom sa vo vode paci, len ich treba trosku navyknut na nizku teplotu vody (v plavarni je len okolo 30-32 stupnov). Najlepsie je ich trosku otuzovat uz doma (teda pri vecernom kupani znizit teplotu vody na 35/34 stupnov) aby si privykli. Tak to aspon radili u nas.
@marfikchov ano ano to ma zaujimalo, nie plavarne, ale wellness bazény , a dokonca do teplic sa chystame na vikendik :D
@majkakrellova tak odporúčam, nám sa tam páči.. chodíme tak od mája, ked už nie je veľký rozdiel v teplotách von a vo vnútri...
@marfikchov Tiez tam chodievame , ale vtedy sme este nemali babo, len starsiu dcerku a tá ma už sedem. Je tam super , len niekedy hlava na hlave :D
Baby aj my chceme ist do Teplic ale ked som tam videla minule tie stare zeny tak sa mi to zhnusilo.
@marfikchov prosim ta kolko drobec vydrzal vo vode ?
@marosinecko no a to je este nic oproti tomu ako sme boli vo Velkom Mederi :D ak nechces stare tety tak asi najlepsie do aquaparkov, poprad je super :D
@majkakrellova niesom "citlivka" ale tie stare zeny s plesnami na nohach,vyrazky na chrbte,a magali sa tam ....no mala som dost 😁😁 v poprade sme neboli iba v besenovej a teplice
@marosinecko kupujeme vždy dvojhodinový vstup a myslím, že je to tak akurát... aj sa počvachtajú, aj unavia.. ked už sú väčší, boli sme aj v lete a vo vonkajšom... a ked bol taký mrňús, tak on bol veľmi spokojné bábo... on sa na nič nesťažoval, len si lebedil v tej vode a ked na neho prišlo, cucol si z mliečka a fungoval dalej... tak ja som sa už odosobnila od toho, aby som si nejako pripúšťala, kto je s nami vo vode... kedysi som vôbec nechodila do verejných bazenov, žiadnych... trošku som sa už časom obrnila... a poriadna sprcha po nesmie chýbať... našťastie deti dobre znášali vody... aj ked sme boli na rehabilitačnom pobyte, zobrali sme ich do výrivky, pani kukala, že ona by ich do tej vody radšej nedávala, že predsa je len ošetrovaná, ale tak sme jej povedali, že od mala chodíme do bazénov, tak sú naučení... reakcie nemali žiadne, klopem
Môj ma rád vodu ale dve hodiny zase vo vode nevydrzi. Ale ked si pospi a cucne z mliecka ako spominate tak by sa to dalo 🙂
Vobec :D
Moja dcera mala 2-3 mesiace ked sme ju prvykrat zobrali do bazena 🙂 teraz ma rok a pol a vodu ma rada mrteee 🙂