Kde sa dajú kúpiť pogy?

andisko
22. nov 2015

Ahojte. Neterka na tom zacala teraz ficat, neviete prosim poradit, kde ich kupit? Dakujem.

babulka82
22. nov 2015

bože ja čitam že kde sa daju kupit drogy 😀 😀 😀

cickamon
22. nov 2015

panecky to este deti nieco take poznaju? ved to sa zbieralo tak 15 rokov dozadu 🙂 vtedy sa to kupovalo v novinovych stankoch. teraz som nasla cez heureku len tu http://www.abchracky.sk/drobnosti-sk/8201-pogy-... potom mozes skusit bazar.sk a bazos.sk tam toho maju viac ale stare pouzivane.... a kedze idem zajtra k mame tak sa opytam ci tu nasu staru zbierku z detstva vyhodila alebo sa povaluje niekde v pivnici ... ak ju niekde nahodou najdem (aj ked pochybujem lebo stare somariny uz daaavno povyhadzovala) tak vpoho poslem mali sme ich doma stovky 😀

hedamaria
22. nov 2015

Ahojte a čo sú to pogy,prosím?

janinah
22. nov 2015

skús na bazos.sk,tam sa objaví ozaj kadečo 😉

enka81
22. nov 2015

ak prides na to kde, daj vediet, tiez to riesim, v hrackarnach to nie je, vraveli mi, ze v papiernictve alebo u cinana, len musis natrafit na obchod, kde vedia co hladas.

8291
22. nov 2015

To čo je baby? V živote som o tom nepočula!😁

lucka1987
22. nov 2015

@babulka82 😀 tiez som citala ze dke sa daju kupit drogy. a este k tomu ten text, ze neterka zacala na nich ficat ... 😀 😀 😀

inak jaaaj, pogy.. kedysi som inak na to bola namotana
@8291 @hedamaria baby dajte si do gogle ze pogy a najde vam to. su to take kruzky z tvrdeneho papiera, a na nich rozne motivy a obrazky. zbieralo sa to a hravalo na uliciach asi 15-20 rokov dozadu https://cs.wikipedia.org/wiki/Pogy .. v podstate , kto na tom befical v druhej polovici 90 rkoch, akoby ani neexistoval 😀 je to nieco ako keby rocniky 65-85 nevedeli co su to " cecka " 😀 😀 😉

babatko37
23. nov 2015

V novinových stánkoch (za 1 EUR asi 6 ks), málokedy v Dráčiku, ale najvýhodnejšie je na www.bazos.sk. Deti to aj tak poprehrávajú s kamarátmi, nemusíš kupovať nové. Je to "hazardná" hra, teda, keď protihráč vyhrá, berie si súperove pogy a ty budeš zháňať, kde kúpiť ďalšie. Skús deťom ponúknuť beyblade (blejder), ja som tak riešila neustále naháňanie nových pogov. Tiež to v tej vekovej kategórii frčí a dlhšie to vydrží 🙂

bavlnka92
23. nov 2015

ja mám toho 4 valčeky v ktorých sa to vtedy nosilo 😀 hrá sa s tým brat 😀

martina314
2. dec 2015
Používateľ martina314 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina314.

S pogami sa hrávalo aj na uliciach svojho času, tie papierové sa mali otočiť tými plastovými a kto ich otočil, ten ich bral, kunšt bol v tom otočiť ich čo najviac jednou ranou a mať dobré "hádzatká", resp. tie plastové alebo aj rôzneho iného materiálu, o ktoré sa tiež hralo, to potom šlo už o viac 🙂 Ešte máme nejaké kdesi v skrini a zopár som ich vyhodila, čudujem sa že si na to niekto ešte spomenul 🙂

baron1964
30. júl 2018

ak mate zaujem mam 5škatul fungel novych ešte nevybalenych POGY

marien22
5. dec 2018

@baron1964 dobry den, mala by som zaujem....

baron1964
5. dec 2018

uz to nie je aktualne bolo toho velmi vela a cena bola draha za 5 skatul to bolo 1500eu hodnota bola okolo 4000

rainbow1313
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikifol
25. okt 2020

@andisko dobrý deň, máme vyzbieraných veľa, s rôznymi obrázkami. Mali by ste záujem? Môžem Vám poslať fotku

vikifol
25. okt 2020

@enka81 my máme doma, máte záujem? 🙂

jany149
25. okt 2020

@babulka82 nie si sama,ja som prečítala to isté😂

jany149
25. okt 2020

@babulka82 sorry teraz pozerám že stará téma

enka81
25. okt 2020

@vikifol zháňala som ich v roku 2015, je rok 2020

vdmp
30. dec 2020

Ja sa pridam ak niekto ma na predaj mala by som zaujem ale aj tie plastove by som potrebovala "vyražatka sme to volalli ako deti 🙂

rainbow1313
1. jan 2021

@vdmp pozri môj bazár mám chipicao pogy papierové aj kovové

missbut
18. sep 2021

@rainbow1313 dobrý deň prajem. Mala by som záujem 🙂