Ahojte. Neterka na tom zacala teraz ficat, neviete prosim poradit, kde ich kupit? Dakujem.
panecky to este deti nieco take poznaju? ved to sa zbieralo tak 15 rokov dozadu 🙂 vtedy sa to kupovalo v novinovych stankoch. teraz som nasla cez heureku len tu http://www.abchracky.sk/drobnosti-sk/8201-pogy-... potom mozes skusit bazar.sk a bazos.sk tam toho maju viac ale stare pouzivane.... a kedze idem zajtra k mame tak sa opytam ci tu nasu staru zbierku z detstva vyhodila alebo sa povaluje niekde v pivnici ... ak ju niekde nahodou najdem (aj ked pochybujem lebo stare somariny uz daaavno povyhadzovala) tak vpoho poslem mali sme ich doma stovky 😀
Ahojte a čo sú to pogy,prosím?
skús na bazos.sk,tam sa objaví ozaj kadečo 😉
ak prides na to kde, daj vediet, tiez to riesim, v hrackarnach to nie je, vraveli mi, ze v papiernictve alebo u cinana, len musis natrafit na obchod, kde vedia co hladas.
To čo je baby? V živote som o tom nepočula!😁
@babulka82 😀 tiez som citala ze dke sa daju kupit drogy. a este k tomu ten text, ze neterka zacala na nich ficat ... 😀 😀 😀
inak jaaaj, pogy.. kedysi som inak na to bola namotana
@8291 @hedamaria baby dajte si do gogle ze pogy a najde vam to. su to take kruzky z tvrdeneho papiera, a na nich rozne motivy a obrazky. zbieralo sa to a hravalo na uliciach asi 15-20 rokov dozadu https://cs.wikipedia.org/wiki/Pogy .. v podstate , kto na tom befical v druhej polovici 90 rkoch, akoby ani neexistoval 😀 je to nieco ako keby rocniky 65-85 nevedeli co su to " cecka " 😀 😀 😉
V novinových stánkoch (za 1 EUR asi 6 ks), málokedy v Dráčiku, ale najvýhodnejšie je na www.bazos.sk. Deti to aj tak poprehrávajú s kamarátmi, nemusíš kupovať nové. Je to "hazardná" hra, teda, keď protihráč vyhrá, berie si súperove pogy a ty budeš zháňať, kde kúpiť ďalšie. Skús deťom ponúknuť beyblade (blejder), ja som tak riešila neustále naháňanie nových pogov. Tiež to v tej vekovej kategórii frčí a dlhšie to vydrží 🙂
ja mám toho 4 valčeky v ktorých sa to vtedy nosilo 😀 hrá sa s tým brat 😀
S pogami sa hrávalo aj na uliciach svojho času, tie papierové sa mali otočiť tými plastovými a kto ich otočil, ten ich bral, kunšt bol v tom otočiť ich čo najviac jednou ranou a mať dobré "hádzatká", resp. tie plastové alebo aj rôzneho iného materiálu, o ktoré sa tiež hralo, to potom šlo už o viac 🙂 Ešte máme nejaké kdesi v skrini a zopár som ich vyhodila, čudujem sa že si na to niekto ešte spomenul 🙂
ak mate zaujem mam 5škatul fungel novych ešte nevybalenych POGY
uz to nie je aktualne bolo toho velmi vela a cena bola draha za 5 skatul to bolo 1500eu hodnota bola okolo 4000
Ja sa pridam ak niekto ma na predaj mala by som zaujem ale aj tie plastove by som potrebovala "vyražatka sme to volalli ako deti 🙂
@vdmp pozri môj bazár mám chipicao pogy papierové aj kovové
@rainbow1313 dobrý deň prajem. Mala by som záujem 🙂
bože ja čitam že kde sa daju kupit drogy 😀 😀 😀