Viete mi poradiť nejaky dobrý kurz plávania pre bábätká a batoľatá v meste? Práve sa rozhodujem, kde budeme od septembra chodiť. Ocením vaše skúsenosti 🙂 Ďakujem. Krasny večer
my sme chodili do mobik-u v ružinove. bazen, prostredie, vsetko v pohode, akurat nam nesadla velmi instruktorka - strasne ukecana🙂 ale inak mozem naozaj odporucit. a este nieco - deticky sa na ich hodinach neponaraju, co som ja osobne velmi ocenila...
my tiez z vlasnej skusenosti odporucame Rolando v DNV 😉
my z vlastnej skusenosti mozeme odporucit Hrosík v hoteli WEST na Kolibe. Je tam slana voda
Mobik v Ruzinove, uplne odporucam. Super instruktorky, prostredie,voda teplucka, maju k dispozicii aj saunu a virivku. My sme boli 100% spokojni.
Mobik v Ruzinove aj Hrosik na Kolibe...nam sa pacili oba 🙂
My sme chodili do Žubrienky v Ivanke - nie je to sice BA ale vramci Ivanky velmi blizko - podla toho ci mas auto a podla toho kde v BA byvas. Boli sme spokojni
Mozem vam odporucit WBC stredisko plavania na Trnavke dnes je velmi dolezite vediet v akej vode vase deticky plavu a viem ze tento bazen je urceny len na tuto cinnost nie pre verejnost ako ine bazeny a myslim si ze pre babatka od 4mesiacov je to najidealnejsie.Mam dlhorocnu skusenost a mozno vam to pri rozhodovani pomoze.Vesele plavanie.
Na portáli "zľava dňa", je zľava na kurz v Mobiku. Už len dnes.... 🙂
Nový klub plávania dojčiat a batoliat v Bratislave PLUTVIČKA
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
Tešíme sa na Vás !
🙂 🙂
Zo skusenosti sa nam overilo, ze je lepsie chodit nezavisle plavat. Kupili sme si plavacie kolesa SWIMTRAINER Classic, dostali sme k nim navod, ako naucit deti plavat spolu s fotkami. V kolesach su v polohe plavania a postupne sa komory mozu vyfukovat, az pokym budu deti volne plavat. Nase deti su radi v tychto kolesach. Peniaze, ktore by sme dali za kurzy, minieme na vstupne do aquaparkov, termalnych kupalisk... Ked mame chut, tak ideme plavat, kde sa nam zachce. Nase deti miluju plavanie vo vode.
Hrosik absolutne nie-total neseriozny a neprofesionalny pristup. Odporucam St. Martins Therme kusok od BA, slana, sladka prijemne tepla vodicka. Mala tam plave od 2 mesiacov a neviem si to vynachvalit, absolutne ziadne problemy a to potapame o sto sest (4,5 mesiaca teraz). Ked len vidi kam ideme, zacina sa nahlas smiat a nevie sa dockat vodicky. Total pohoda, ziadny stres a buzeracia. Relax pre nu aj pre mna. Za tych 30min jazdy autom (niekedy tolko idem cez BA) to stoji...a co by som pre nas raz do tyzdna nespravila? Som zavodny plavec a pedagog, takze kvalitu vyucby viem tiez posudit.
Baby Plávanie Plutvička Bratislave, v centre Bratislavy , pláve sa už od 4.mesiacov, teplučká voda, krásne prostredie, veľký bazén, lehátka, prebaľovacie pulty i ohrádky, veľmi pekné 🙂
Mam vyskusany Water Baby Club v Trnavke aj Mobik v Ruzinove. Palec hore pre WBC, skvely pristup k deckam, metodicky vedene lekcie, prijemne prostredie. V Mobiku je sice prostredie tiez tip top, k dispozicii boli hygienicke potreby, pitny rezim, ale instruktaz zaostavala.
Zatial neplavame ale chystame sa do Plaveckej akademie v DNV
Ahojte 🙂
Ja som chodila a ešte aj chodím s deťmi do Mobiku. Začala som ešte v roku 2010 keď bol Mobik na Pasienkoch a chválim. Potom sa presťahovali do ružinovskej polikliniky. Priestory super nové a čistučké, nie je problém s parkovaním auta pred poliklinikou ale ani parkovaním kočíka v priestoroch mobiku. V šatniach ženy/muži /samostatne/ v každej sprcha aj WC, prebaľovacie pultiky, stoličky pre babatka, aj ohradka s hračkami kam sa dá dieťatko "odložiť" počas obliekania/vyzliekania maminky/ocka. Hneď pri bazéne sú 2 sprchy aj vírivka, 2 sauny, recepcia a milá, ochotná mobička vždy nápomocná, napríklad keď treba dieťatko na chvíľku postrážiť alebo pomôcť. Ochotné vám spravia čajík či kávičku, alebo darujú zabudnutú plienku na plávanie 😀 Pitný režim tiež zabezpečený. A čo sa týka samotného kurzu, mám skúsenosti s 2 inštruktorkami, ktoré tam pôsobia teraz. Obe super. Veľmi priateľské. K deťom pristupujú počas hodiny dalo by sa povedať individuálne, čo veľmi oceňujem, keďže každé dieťatko je iné, ale zároveň kolektívne čo deti spája. Na konci kurzu dostanú deti diplom s fotkou, čo veľmi veľmi oceňuje hlavne môj starší syn a je na seba veľmi hrdý 😀 . Vyzdvihla by som v Mobiku aj to, že deticky znakovo nepotápajú ale počkajú kedy sa dieťatko bude chcieť samo ponoriť pod vodu. Kurzy navštevujem so 6 mesačnou dcérkou a 4 ročným synom. S oboma deťmi som začala keď mali 4 mesiace. Nemám na Mobik žiadny mínus. a určite budem v kurzoch plávania s deťmi pokračovať. Jediné čo by som vytkla je, že Mobik je pre staršie detičky taký obľúbený, že sa nám tento mesiac neušlo miesto pre krpca, ale až tak to neprekáža, keďže z predošlého kurzu sme si preniesli náhrady kvoli chorobe... /neviem ako je to v iných kluboch ale v Mobiku si môžeme všetky poctivo odhlásené hodiny nahradiť úplne bez problému/. 🙂 Za to celé obdobie plávania sa nám nestalo, že by deti priniesli dáku chorobu odtiaľ.
snáď som našu niekoľkoročnú skúsenosť zhrnula dosť, a jednou vetou, ja odporúčam Mobik. 🙂
Srdečne pozývame do Klubu Plávanie Plutvička - nájdete tam plávanie bábätiek aj babygymnastiku, montessori herničky a iné.
Teraz skúšobné lekcie ZDARMA 🙂
Tešíme sa na vás aj v nových kurzoch Január-február.
:🙂🙂
Ja som bola na skusobnej lekcii v Mobiku a som uplne nadsena a dcera 4 m. tiez. Chceme sa prihlasit na kurz v utorky od 15:15 do 16:00, otvorili ho este len vcera specialne na moju poziadavku, chcela som chodit k tej lektorke zo skusobnej hodiny, lebo som pocula ze je top. Zacina sa 7.3. a zatial som sama, tak sup sup sa niekto pridajte ku nam😉
chodime do wbc v trnavke 🙂 je tam prima a mame to 10 minut chodze od bytu 🤗 mame za sebou uz 18 hodin plavania, a teraz nas cakA dalsich 8 hodin 🙂
Skús pozrieť tu: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/plavanie-babatiek-2/
alebo si daj do vyhľadávača Plávanie detí v BA
Z vlastných skúseností môžem odporúčať W hotel a Rolando, obe v DNV-BA.