Kde chodíte plávať s bábätkami v Košiciach?

gabika_tkacikova
9. jan 2013

chcem chodiť s malým plávať - má 4 mesiace, cvičíme Vojtovku, no už je takmer v poriadku, aj tak by som chcela podporiť jeho vývoj aj plávaním, kúpanie zbožňuje 🙂 už tu bolo takých tém, no sú staré a linky ktoré tam niekto popridávala už nefungujú, takže potrebujem aktuálne info 🙂 Ďakujem za radu.

magudsh
10. jan 2013

Viem o Tahanovskych riadkoch, Barci, no najlepsie cena je v Novej nemocnici. Treba si kupit 5 vstupov dopredu za 35eur. Je to 2x do tyzdna. Info viem od 2 mamiciek, ktore tam chodia a su velmi spokojne.Ja mam 2mesacne babo, takze nas plavanie verim este tiez len caka 🙂

denise01
19. mar 2013

Ahoj Gabika, možno to už pre teba aktuálne info nebude, ale ja som bola včera s malým plávať v Novej nemocnici v KE. Zaplatila som si len jednu hodinu, aby som najskôr videla, ako hodina plávania vyzerá. Mne osobne sa veľmi páčilo, bolo nás tam asi 8 rodičov s deťmi, rehabilitačná sestra, ktorá kurz vedie je veľmi milá, celé je to formou hry, deťom sa páči. Môj malý bol najskôr trošku vyplašený, ale potom už v pohode. Pláve sa v PO a ŠT+q

matonka26
19. mar 2013

plava sa este aj v saci 🙂 vstup stal 6 Eur

ketrinka17
19. mar 2013

My sme boli plavat tiez v novej nemocnici a veeelmi sa mi pacilo aj malemu. Cabrikal sa , v kolese sa sa macal super to je. mamicky detom spievaju pri kazdom ukone aby sa nebali co je super lebo dieta sa hned adaptuje, rahabil. sestra oslovuje deti po mene, velmi mila je. Jedna hod stoji 7hod plava sa v po a št o 8.30 a o 10.40 🙂

klimuska411
20. apr 2013

Ahojte, chcela by som sa opytat ci ma niekto kontakt na novu nemocnicu. Chcela by som sa tam nejak dostat a na ich stranke som nic nenasla.

matulienka7
17. jún 2014

My chodime s detmi plavat a berieme si vzdy so sebou plavacie koleso SWIMTRAINER. Dostali sme k nemu navod a fotky a snazime sa podla neho postupne naucit nase deti plavat. V kolesach sa im velmi paci. Dokonca v nich aj sama zvladnem 2 deti vo vode naraz. Oni su v polohe plavania a ja si mozem spolu s nimi uzivat krasny cas. Plavat chodime na rozne miesta. Nemusime platit drahe kurzy a mozeme za usetrene peniaze chodit plavat, kde sa nam zachce 🙂 Nase deti miluju plavanie vo vode.