Ahojte, prosim viete mi poradit, nejaky kruzok (futbal, pohybove aktivity, loptove hry, proste sport) v BA pre syna. V maji ma 3 roky, tak ho chceme dat na nejaky kruzok. Dakujem
golemocka jedine cvicenia pre deti pre týchto drobcov som zatial nic nenasla. este ich nikto nechce.
v nasom okoli vidno hravat aj taketo malicke deticky hrat tenis - ZS Tupolevova, chodi tam aj syn jeden mamicky zo sidliska a ten mal len nedavno tri roky
a zase pre dievcatka, su uz aj tanecne kurzy - resp pohybove pripravky
aj tu je niečo od troch rokov:
http://www.almacentrum.sk/ponuka-kurzov/
http://www.sancatanca.sk/index.php?id=93
@len.petra 😀 😀 😀 už som aj zabudla, že som sem kedysi taký príspevok dávala 😀 my teraz aktuálne chodíme na šantenie pre 3-4 ročné deti do ŠancaTanca. Malému sa strašne páči, chodí tam rád a aj mne, lebo je to bez rodičov, takže mám 60 minút na relax pri knihe, kým ho tam v gauči čakám 😉
Dobrý den dovolte aby som sa vam predstavil. Volám sa Miroslav Černecký a som absolventom fakulty telesnej výchovy a športu. Uz dlhsiu dobu sa venujem práci s detickami od 3 r. Nasa organizácia sa vola happy kids a poskytuje sportove aktivity práve aj v tomto veku. Co sa da povedat o tomto veku je to ze v tomto obdobi sa organizmus velmi rozvija a preto vhodný šport pre toto obdobie je plávanie a detska gymnastika res. pohybovka a doplňat to roznymi sportami aby sa vase dietatko vsestranne rozvijalo taktiez je velmi dolezitý pristup trenera a forma cviceni ktora musi prechadzat cez hry. (viac o tom aky sport je vhodny pre dticky aj v tomto veku nájdete v casopise mamicka kde mame nase interviu) u nas takyto prístup najdete ak mate záujem kontaktujte nas na tel cis 0917 303 658 Happykids.eu.sk
stranka sa preraba takze moze byt tam problem ak ju otvori treba kliknut na sportove kurzy 🙂 v pripade otazok odpoviem 🙂
ahojte a viete o niecom pohybovom pre 3-rocne deticky v regione Stupava - Zahorska Bystrica - Lamac??? 🙂
pri hlavnej stanici v sokole v ba funguje v utorok a v stredu cvicenie s detmi, je to v telocvicni a da sa tam aj vybehat, je to myslim od troch rokov, zatial tam nechodime, ale chystame sa
pohybova a tanecna priprava alebo balet pre deticky od 3 rokov vo Fit&Fun v Bratislave, teraz na babyzlave s 42% zlavou - www.babyzlava.sk
hmm.. a cco pre 2.5 rocne ale velmi veeelmi aktivne.. ? myslite ze najdem vobec nieco ?
Dobry den, ja bych Vam doporucila gymnastiku - je od 2let a pro malicke zive deti uplne super. Navic to vylepsuje hrubou motoriku. My chodime s detma ze skolky do Petrzalky do gymnasticke telocvicny na Wolkrovu ulici a v tom case jsou tam i kurzy pro deti od 2let, ktere jsou tam spolecne s rodici.
@babulka123
@golemocka nasa dcera chodi uz vyse roka sem: http://sk-isc.sk/ najprv sme ju dali na plavanie ale to sa jej moc nepacilo aj ked ine decka z tuho nadsene a teraz chodi na ten pohybovy kruzok a to sa jej velmi paci 😵 😵
@babulka123 ja chodím s dcérou na tu wolkrovu ako pise @littlekitten a je to úplne super 😉
ahojte, mate nejake nove tipy na pohybove kruzky v BA? osobne ma zaujima najma smer stupava 😉
V Presporkove otvarame novy sportovy kruzok pre predskolakov PreŠportovo (3 az 6 rokov). www.presporkovo.sk
aj mna by to zaujimalo .. maminky poradte 🙂