Ahojte,
mame doma maleho Nicolaska, chcem sa opytat kam chodite s babatkom cvivit? Chceli by sme s nim zacat navstevovat nejake detske kurzy, hudobne programy. Dakujem
Sme z Bratislavy. Cez google toho clovek najde vela, chcel som sa skor dozvediet vase pozitivne referencie na konkretne miesta, kde chodite.
my chodime do Babyfitu a sme velmi spokojni, dcera teraz bude chodit uz na posledny kurz (chodili sme od jej 5mes do 2rokov) a od oktobra uz prihlasime jej maleho bratcenka 😉
patrik, v BA je toho fakt dosť veľa...v BA 4 môžem odporučať ŠancaTanca, AlmaCentrum a SunFlowerStudio...my alebo naši známi, ktorí tam chodili, tak si to chválili 😉
V BA 2 viem o Domčeku plnom nápadov a tí sú tiež dobrí a majú toho pre detičky vééľa - tam sme chodili a super prístup.
a ako píše Katy, v materských centrách je zvyčajne dobrý program (vrátane hudobných škôlok, angličtín a cvičenia) pre detičky i mamičky a je to podstatne lacnejšie ako kurzy u súkromníkov. Nájdi to, čo je vám najbližšie a skús si pozrieť ich stránku, prípadne tam skočiť.
tiez by ma zaujimali referencie...
a co studio miracle ?
Tilly,
v miracle som nebola, my sme chodili na santenie s detickami do Taichicentra na Moskovskej v Starom meste.
Maju celkom zaujimavu ponuku lurzov pre deti a seminarov pre matky.
M.
ahojte my sa od aprila, teda od 15.4 chystame do babyfitu .... takze potom pridam referencie 😉
Do babyfitu som chodila so starsou dcerkou 2,5 roka, teraz absolvuje posledny kurz a uz chodim aj s mladsou...to asi hovori ako referencia za vsetko 😉
my sme boli minuly tyzden prvy krat v tom babyfite a ja som spokojna .... barborka bola nadsena ze je tam tolko deti na vsetkych sa vyskierala ... a kedze bola spokojna ona, bola som aj ja 😉 😵
tilly ja chodim do miraclu na pilates po porode a barborku bravam so sebou, je to speci kurz pre maminy s detmi .... ja cvicim a mala je pri mne na deke a hra sa .... cvicitelka je velmi mila a napriek tomu ze to vlastne nie je aktivita pre deti, tak barborke sa tam paci ... su tam ine deti, ine prostredie takze je to ok .... na tie detske kurzy tam ale nechodime 🙂
ahojte, mate niekto skusenost s cvicenim s detickami v dubravke, v mc macko? dakujem
my sme chodili do h-fitu v petrzalke..velmi som bola spokojna, mali otvorit dalsi kurz bud pondelok, ale nie je dostatok deti, tak sa to odklada....dufam, ze sa najdu deticky.....ale mozem len odporucit 🙂
ahojte, mate niekto nejake skusenosti s babyfun v podunajskych biskupiciach? vopred vdaka za info
caute, prihlasila som maleho na cvicenie do mc macko v dubravke (cvicenie deti s mamickami na fitloptach) od buduceho tyzdna. este su tusim 2 volne miesta pre mensie deti (8-14 mesiacov), ak chcete info napiste mi (nech mi to tu admin nezmaze) alebo si pozrite stranku mc macko.
inak chodime pravidelne cvicit do centrum alma v dubravke, paci sa nam (uz sme tam tusim rok)
ahoj skybaby :o). som nevedela,ze ta najdem na MK :o). mile ze nas spominas. Barborka je strasne zlata a krasna.vsetky maminy co chodia na cvicenie po porode si pochvaluju,ze deticky su na tychto lekciach v pohodke a hlavne,ze robite aj nieco pre seba. teraz budeme otvarat nove poporodne kurziky,tak tie co ste z Ba,pridajte sa,tesime sa na vas.
pekny wkd zelam.
ahoj, v babyfune je super, chodíme tam už od apríla, veľmi milá cvičiteľka Zuzka, také rodinné prostredie
patrik hladaj podla temy ktora ta zaujme je tu takých tem viacej a zavisi aj odkial ste. a cez google najdes snad vacsinu cviceni. materske centra robia kruzky kurzy