Jesenné rituály a aktivity s deťmi

3. sep 2022

Pekný deň prajem, máte nejaké rituály, aktivity ktoré robíte na jeseň? Aj s deťmi? Nemám rada toto ročné obdobie, cítim "depku a úzkosť". Nejaké recepty na inšpiráciu. Čo vám pripomína jeseň? Ďakujem za každú inšpiráciu 🙂

bavlnka92
3. sep 2022

zbieranie gaštanov (čoskoro)

pribinak
3. sep 2022

Opekacka v prírode, púšťanie sarkana, u nás je dokonca šarkaniáda, chodíme zbierat šípky, gastany, ….aktivít je dosť

missviolet
3. sep 2022

ja som ako dieta hladala najkrajsie farebne listy a robila kolaze... tury vo farebnom lese, opekacka na to vhodnom mieste, caj v termoske, joj

luccija
3. sep 2022

Zbierat listy omalovat a odtlacit, na pintereste je vela inspiracii, zvierstka z gastanov, vyroba vencov z listia, sisiek...ja mam rada jesen, ale slnecnu a peknu

martinkatinka
3. sep 2022

Bicyklovanie, zbieranie hub a inych lesnych plodov, pripadne byliniek, chodime do lesa len tak, niekedy opekacka..... Ideme do mesta na caj, horucu cokoladu....

riskoh
3. sep 2022

Okrem už spomenutého vyrezávame tekvice,robíme jesenné vence a samozrejme spoločne práce v záhradke.....

ivangeline
3. sep 2022

U nas tiez les,opekanie,zbieranie hub,zber ovocia,neskor gastanov,orechov,sipiek, kreslenie si a tvorenie na temu jesene, na hroby chodievame,pozerame hviezdy a mesiacik,rozprave sa viac o fazach mesiaca,planetach..a ani nvm...viac pijeme cajiky,viac sme doma,viac domace aktivity,menej ihriska,viac indoor aktivity..

zuzinabila
3. sep 2022

Aktivity boli spomenute,ale za mna je este dolezita"vybava"😀dobre kaucukove(nie PVC) gumaky,merino oblecko,goretex topanky a pod.🤣lebo dost ma napriklad kedysi znervoznovalo,ked zacalo prsat a ja som nemala co na seba.my mame blizko domu potok,kde decka chodia pozerat raky,ryby,chodia po vode.tam su dobre gumaky must-have a pol dna maju zabavku

lucinkak87
8. sep 2022

Púšťame šarkany, hráme sa v listí, na prechádzky do lesa, doma robíme koláže jesenné, gaštankov atď

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krstn003
25. sep 2022

bicykle sme tento víkend zazimovali, ale určite s pobytom vonku nekončíme, radi sa chodíme prechádzať po večerných hodinách