Baby, založila som skupinu, aby sme to mali priehľadnejšie, môžete sem dať svoje návrhy na aktivity🙂
Waw parada-mna napadlo pexeso na vrchnáky od zavaracich poharov - nalepiť listy(filc, mach.guma,zive)... alebo obliekaci panacik z filcu na suchý zips...ale ak by mal niekto viac nápadov necham sa inšpirovať ...
Inspiracia pre maminy co maju doma laminovacku 😉
@bambi10 myslela si nieco take (3 a 4 fotka)? To by bola velmi pekna aktivitka
@bambulka18 ano, presne nieco take som myslela! A mohla by som to urobit aj tak, ze list plus obrazok stromu plus obrazok plodu... a na jesen si mozme zbierat plody/listy a priradovat...
Ahoj baby. niečo som pridala ešte v inom príspevku bolo to len nafotené z počítača. Ak vás niečo zaujalo, dajte prosim like a ja to preložíme sem. Ďakujem vám.
Ahojte, krásne aktivity! Tie štipce (jablka, hrušky) si viem predstaviť pripevňovať na ježka. Na triedenie som myslela aj ja - gaštany, bukvice, šípky.... Páči sa mi ušitý ježko, len sa mi zdá byť dosť náročný, možno alternatíva z kartomu.... ? Aj tie stromy sú krásne. Čo poviete na gombíkového hada v jesenných farbách a tvaroch?
@miriamba myslim ze ten had je pre vek 2+ velmi jednoduchy a my uz nieco podobne mame ako vianocny stromcek ☹
@alfonzo juuuj oba navrhy su supeeeer 🙂
@bambulka18 nie som proti 2 aktivitám na výmenu. Čo máš pre mňa? 🙂
@bambulka18 ja hlasujem za stopy zvierat🙂
@extra už dala navrhy? To sú len ma inšpiráciu, či sa mýlim?
@bambulka18
@ifoneta
@bambi10
@gabika5
@bambulka18
@alfonzo
@aktaktak
@zbruna
@pastelka13
@miriamba ja a jedna kamoška na fb🙂každá budeme vyrábať len jednu aktivitu, ak nebudete viaceré akčné a nebudete chcieť vyrábať dve, ja sa prispôsobím🙂)
Ako sa da k vam pridať mala by som veliky zaujem?
Ahojte, ja rozmyslam nad nad temou "TEKVICA". Chcela by som ju rozdelit do 2 casti (ak sa dohodneme, ze budeme robit 2 aktivity):
1. Puzzle - casti tekvice, priradovanie nazvov
2. Dalsie aktivity suvisiace s "tekvicovou" témou podla vasho vyberu, preferencii a veku dietata (napr. tekvicove pexeso, trojzlozkove karty - casti tekvice, cisla - puzzle alebo stipce, predlohy na pisanie, vyvojovy cyklus tekvice, casova naslednost - rast tekvice, zoradenie podla velkosti...)
Ako "bonus" by som kazdej poslala aj malu tekvicku 🙂
..a začínam prvá z návrhmi🙂