Jesenná vrecúšková výmena 2016

extra
3. aug 2016

Baby, založila som skupinu, aby sme to mali priehľadnejšie, môžete sem dať svoje návrhy na aktivity🙂

extra
autor
3. aug 2016

..a začínam prvá z návrhmi🙂

aktaktak
3. aug 2016

Waw parada-mna napadlo pexeso na vrchnáky od zavaracich poharov - nalepiť listy(filc, mach.guma,zive)... alebo obliekaci panacik z filcu na suchý zips...ale ak by mal niekto viac nápadov necham sa inšpirovať ...

ifoneta
3. aug 2016
bambulka18
3. aug 2016

Inspiracia pre maminy co maju doma laminovacku 😉
@bambi10 myslela si nieco take (3 a 4 fotka)? To by bola velmi pekna aktivitka

bambi10
3. aug 2016

@bambulka18 ano, presne nieco take som myslela! A mohla by som to urobit aj tak, ze list plus obrazok stromu plus obrazok plodu... a na jesen si mozme zbierat plody/listy a priradovat...

alfonzo
3. aug 2016

Ahoj baby. niečo som pridala ešte v inom príspevku bolo to len nafotené z počítača. Ak vás niečo zaujalo, dajte prosim like a ja to preložíme sem. Ďakujem vám.

miriamba
3. aug 2016

Ahojte, krásne aktivity! Tie štipce (jablka, hrušky) si viem predstaviť pripevňovať na ježka. Na triedenie som myslela aj ja - gaštany, bukvice, šípky.... Páči sa mi ušitý ježko, len sa mi zdá byť dosť náročný, možno alternatíva z kartomu.... ? Aj tie stromy sú krásne. Čo poviete na gombíkového hada v jesenných farbách a tvaroch?

bambulka18
3. aug 2016

@miriamba myslim ze ten had je pre vek 2+ velmi jednoduchy a my uz nieco podobne mame ako vianocny stromcek ☹

alfonzo
3. aug 2016

baby tu su moje navrhy
na preglejke priradovanie: strom- list alebo list plod

alfonzo
3. aug 2016

alebo 12 kusove pexetrio- 12 trojic. zalaminovany obrazok, podlepeny mach gumou

ifoneta
3. aug 2016

je to velmi jednoduche?

gabika5
3. aug 2016

Ahojte, @extra potrebovala by som vediet kolko ludi chces mat v skupine. Kolko aktivit mame spravit? Kolko casu budeme mat na tvorbu? Diky ;)

extra
autor
3. aug 2016

@gabika5 Ahoj, je nás 11 a to bude konečné číslo, termín sa dohodnime spoločne,myslím, že mesiac na výrobu stačí, nie?

bambulka18
3. aug 2016

@alfonzo juuuj oba navrhy su supeeeer 🙂

alfonzo
3. aug 2016

@bambulka18 nie som proti 2 aktivitám na výmenu. Čo máš pre mňa? 🙂

extra
autor
3. aug 2016

@bambulka18 ja hlasujem za stopy zvierat🙂

alfonzo
3. aug 2016

@extra už dala navrhy? To sú len ma inšpiráciu, či sa mýlim?
@bambulka18

extra
autor
3. aug 2016

@alfonzo jááj, ok, takže vyberte si niekto stopy, alebo ich môžem urobiť aj ja🙂)

alfonzo
3. aug 2016

@extra mozem poprosit zoznam mamičiek, lebo zatial neviem nic :( píšeš, že nás je 11. Vyberá sa 1 aktivita? Alebo ?

extra
autor
3. aug 2016

@ifoneta
@bambi10
@gabika5
@bambulka18
@alfonzo
@aktaktak
@zbruna
@pastelka13
@miriamba ja a jedna kamoška na fb🙂každá budeme vyrábať len jednu aktivitu, ak nebudete viaceré akčné a nebudete chcieť vyrábať dve, ja sa prispôsobím🙂)

hankajen
3. aug 2016

@extra Ahoj, ta maminka z FB jsem ja 🙂 zatim jsem zvládla registraci 🙂 zítřek jsem si vyhradila na hledani aktivit :D

alfonzo
3. aug 2016

@hankajen ahoj 🙂

extra
autor
3. aug 2016

@hankajen Ahoj Hani, vítam ťa medzi nami🙂)

nikinka43
3. aug 2016

Ako sa da k vam pridať mala by som veliky zaujem?

ifoneta
3. aug 2016

Napadlo mi nieco, len to este nemam premyslene a ani neviem, ci by to bolo fajn napr. ak by boli karticky vtakov spojene kruzkom (vtaciky, kt. migruju a vtaciky, kt. ostavaju) plus k tomu cd, alebo subor so zvukmi danych vtacikov. PS: foto je len ilustracne

gabika5
4. aug 2016

Ahojte, pridavam tienove pexeso ako navrh.

gabika5
4. aug 2016

2. navrh - 3 zlozkove karty na temu jesen.
3. navrh - 3 zlozkove karty - zivotny cyklus tekvice - k tomu tekvie + 3 zlozkove karty - druhy tekvic
4. navrh - 3 zlozkove karty - rozne druhy orechov - k tomu v sackoch orechy

zbruna
4. aug 2016

Ahojte, ja rozmyslam nad nad temou "TEKVICA". Chcela by som ju rozdelit do 2 casti (ak sa dohodneme, ze budeme robit 2 aktivity):
1. Puzzle - casti tekvice, priradovanie nazvov
2. Dalsie aktivity suvisiace s "tekvicovou" témou podla vasho vyberu, preferencii a veku dietata (napr. tekvicove pexeso, trojzlozkove karty - casti tekvice, cisla - puzzle alebo stipce, predlohy na pisanie, vyvojovy cyklus tekvice, casova naslednost - rast tekvice, zoradenie podla velkosti...)
Ako "bonus" by som kazdej poslala aj malu tekvicku 🙂

extra
autor
4. aug 2016

@nikinka43 ahoj, ok, pridaj svoje návrhy na aktivity🙂

extra
autor
4. aug 2016

@ifoneta
@bambi10
@gabika5
@bambulka18
@alfonzo
@aktaktak
@zbruna
@pastelka13
@miriamba
@hankajen
@nikinka43 baby, do nedele pridajte všetky návrhy na aktivity, stačí 2 z ktorých si budeme vyberať a hlasovať, ďakujem🙂