Ahojte, nevie nahodou niekto kam by sa dalo ist so 4 mesacnym babatkom na jednorazove plavanie v Bratislave? Existuje nieco take? Alebo su vsade iba niekolko vstupove lekcie? Dakujem za kazdu odpoved 😉
@girlpowerm ako
@karolos pise, mas "okukavaciu" hodinu. Potom sa moze rozhodnu bud pojdes na cely kurz alebo na nijaky. Zalezi od plaveckej skoly/skolky.
Ja som dokonca bola v BB na kurze, kde som sa dohodla, ze budem platit len tie hodiny, na ktore pridem. Jasne, ak by som navstivila komplet cely kurz, tak by to bolo ovela drahsie ako ked si zaplatis cely kurz naraz. Ale bolo to super, boli sme akurat 5 tyzdnov na SK na dovolenke.
Ale copana uz bola veeeelmi pokrocila, mala 10 mesiacov a uz od dvoch mesiacov "plavala". Vzahranici mala uz zaciatocnik a pokrocily za sebou, toto bol len taky napad, aby sme sa nenudili😉
Takze, obvolaj alebo napis do plaveckych skoloch a popytaj sa.
V niektorych strediskach Plaveckej akademie sa da ist aj jednorazovo, napr. v Podunajskych Biskupiciach.
skus sa popytat tam kde robia taketo lekcie, ono to vacsinou byva ta, ze prvu hodinu mozes mat zadarmo, teda si to vyskusat ci sa ti to bude vobec pacit a az potom platis 🙂
Tiez sme na plaveckych jaslickach mali ukazkovu hodinu a plavali skoro az do 2rokov😉
@girlpowerm Ahoj, klub Plavanie Plutvicka na Hummelovej, plave sa od 3 mesiacov.
Nebýva prvá lekcia vždy zadarmo na vyskúšanie?