Jarná škola tanca Laciho Strika

katarinajurikova
3. feb 2012

Kocky chcem sa Vas spytat,ci je podla Vas normalne ,ze tento tanecnik si pyta od skolopovinnych deti 100 eur za 4 dni tanecnej skoly,v cene su obedy...dieta prinesiete na 9,00 hodinu a pridete si pre neho o 15,00 hodine.Cize + cestovne,benzin...

zzzz128
3. feb 2012

Tak je to "exkluzívna" škola,takkže je na uváženie každého či je toľko ochotný dať 🙂

katarinajurikova
autor
3. feb 2012

@zzzz128 neviem skor mi to pride cele utiahnute za vlasy,naco potom chodi po statnych skolach ?ta nech ide na sukromne....je to smutne....pride nabalaka deti a ked som zistila cenu skoro mi oci vypadli... 😅 😠

zabka88
3. feb 2012

@katarinajurikova základný princíp trhu - dopyt , ponuka.. kým budú rodičia čo toľko dajú a bude ich dosť neni prečo ísť dole s cenami.. 😉

zzzz128
3. feb 2012

@katarinajurikova No,veď kto je raz v telke,už je star 😀 To by si si mohla dať spraviť daňové priznanie Nore Mojsejovej 😀

katarinajurikova
autor
3. feb 2012

@zabka88 len je smutne to,ze deti co na to nemaju z toho vydu najhorsie...chodi ich vyvolavat do skol...to sa mi nepaci!!!!

dara76
3. feb 2012

No ono sa to zda fakt vela penazi. Ale zober si kolko ta to vyjde na hodinu, nieco cez 4€ (6hodin denne x4 dni). Je to na zvazenie. Ja by som za to tie prachy nedala, ale mnohym to stoji zato.

katarinajurikova
autor
3. feb 2012

@zzzz128 hahahaah no veru ...take staaar putuje kazde rano do zachoda...

zabka88
3. feb 2012

@katarinajurikova to fakt? no ešteže nejde cela trieda.. len potom by sa cítilo dieťa vyčlenené... inak takúto násilnú reklamu by škola nemala podporovať 😖

katarinajurikova
autor
3. feb 2012

@zabka88 ved to je to hnusne na tom,ako ked sa tam niekto chce prihlasit ,tak nech sa paci...ale takto?

sisaha
3. feb 2012

@katarinajurikova ja by som nedala. Pretoze celych 6 hodin aj tak netrenuju, je v tom prestavka na obed + urcite oddych po obede. Nech mi nikto nehovori, ze dieta vydrzi viac ako 2 hodiny vkuse tancovat..

zuzikkaa
4. feb 2012

@katarinajurikova
@sisaha ono sa to na jeden x zda vela penazi,,ale ked to rozratas na tie hodiny + obedy,,az tak vela to nieje 😒
napr. ty ked ides niekam cvicit ci uz do posilky alebo nejaka zumba/ aerobik / pilates tak sa plati min 2-3e na hodku a tu su tie decka teda 6 hodin a myslim ze 4 hodiny su urcite aktivne a 2 hodky rataj obed a nejaky ten oddych...no a musia sa zaplatit priestory kde sa bude trenovat a zadarmo ich to nikto ucit zrejme nebude,,hm??

akurat ten odvoz 😕

sisaha
4. feb 2012

@zuzikkaa otazne je, ci to ma tu uroven. Kamoskina dcera k nemu chodila a prave z dovodu kvality a urovne ju odtial odhlasila. Cvicili v zavlhnutych priestoroch a mala pocit, ze plati akurat za to meno, nie za tanec. mOzno sa nieco odvtedy zmenilo, neviem. Ked to ja preratam, ze zaplatim 110 eur za 3 mesiace plavania dcery, tak sa to asi neda porovnat. Plava 2x do tyzdna, t.j 8x do mesiaca. Tiez treba zaplatit prenajom, trenerov..a tu je fakt, ze urcite v bazene nestoja... Mozno sa iba zneuziva to,ze vela deti cez jarne prazdniny nema kam dieta dat, tak treba nadhodit cenu a zaobalit do "znacky".

elise
4. feb 2012

100 eur je dosť peňazi ale plati sa vlastne všetko, ako su nákldy na občerstvenie (pitný režim), prenajom miestnosti, energie, je to aj vlastne dozor celodenný učitelia (podla počtu deti). ak má dieťa talent na ten druh tanca a bavi ho to je to pre dieťa výborná skusenosť. ja som bola na folklornej škole tanca cez výkend a platili sme na 3 dni 80 euro.

sisaha
4. feb 2012

@elise ale vy ste tam aj spali a mali plnu penziu, to je zase nieco ine..

zuzikkaa
4. feb 2012

@sisaha jasne ze sa tu plati aj za "meno" a ano mas pravdu,,je otazne ci to bude mat uroven...

elise
4. feb 2012

@sisaha plná penzia nebola a ubytko sa hradilo zvlášť

sisaha
4. feb 2012

@elise takze ano, je to o tom co su ochotní ludia zaplatit. Ja by som tolko urcite nedala, pretoze by som nemala moznost kontrolovat, ci sa tomu dietatu dostava naozaj to, co sa dostat ma.

elise
4. feb 2012

@sisaha v tom je ten risk ale niekde je vraj možnosť prísť na trening pozrieť , ale posudenie kvality je každeho subjektivny pocit každý si inak predstavuje kvalitu. je to dosť penazi tých 100 euro je na zváženi každeho či je ochotný tolko dať. niektore školy robia aj na záver vystupenie toho čo sa naučili taku akademiu🙂 tam rodičia uvidia ako deti pokročili.

hdjdgjdz
25. feb 2012

😀 😲 😀 ale perfekne ta naucia tancovat sice je to privela ale oplatisa ja osobne by som isla neviem ako koceny 🙄

cloemail
26. feb 2012

Laci sa vykaslal na celu jarnu skolu,deti sa tesili a nic stoho,zrusil to,kliknite prosim sem a napiste svoj nazor prosim ale vazne http://www.facebook.com/LaciStrikeSDA/posts/101...

mimikyky
27. feb 2012

moja dcéra k nemu chodila minulý rok...každý tréning ich učil niekto iný, nemalo to systém, nič súvislé sa nenaučili...2x vyzbieral peniaze na sústredenie,a vždy ho aj zrušil...a mali sme problém dostať späť peniaze za mesiacjún,kedy už prestali vyučovať úplne..prachy som od nich vyboxovala až v oktobry...

winipega
28. feb 2012

tak ja som chcela tam dat malu min.rok v lete ale nejak to nevyslo,tak sme si s mm povedali ze dame ju tam tento rok.na ten denny tabor,ale ako tak citam tak asi radsej nie 😕

winipega
28. feb 2012

@cloemail a preco sa vykaslal na to?ze bolo malo deti prihlasenych?

loluliatko
30. mar 2012

je to drahé,vôbec sa to neoplatí...
kamarátka tam bola,nič sa nenaučila.Ja som bola s lacim na jednom workshope cez leto.Dovtedy som si o ňom myslela že je fajn,ale to tancovanie-nič moc,videla som naživo aj oveľa lepších,navyše učiť podľa moc nevie,chýba mu ten zápal.

dai
30. mar 2012

@katarinajurikova fuuh, tak to je velmi dobra cena podla mna - otazka je ci sa tam nieco naucia... ale ked si zoberiete ze to mate 20 hodin za 100 euro - cize hodinu za 5 euro - tak to je super cena

inak ja na tancovanie odporucam mateja chrena - genialny ucitel 😉 len neviem ci po tom rozchode s mirkou este uci ☹ vtedy ked boli spolu tak ucili aj malinke deti... my sme k nim chodili s muzom na tancovanie pre dospelych - matej je fakt super ucitel, perfektne vysvetli, ukaze, krasne tancuje... no ale to su spolocenske tance...