Zdravim,poradte prosim dobry inhalator pre deti aj dospelych,hladala som na nete ale mam z toho riadny mix v hlave,asi by som chcel radsej ultrazvukovy lebo nieje taky hlucny. Poradte s akym ste spokojne,dakujem🥰👍
@makova333 a ktory omrom konkretne? Mam 3 rocnu dceru a 11 mesacneho chlapceka,boja sa takych zvukov 🤷
@jancarovasimona1 my mame tento: OMRON Comp Air C28P. Pri detoch ho pouzivam od mala a je to naozaj super vec. Ked som mala zapal priedušiek veľmi pomohol aj mne.
@jancarovasimona1 https://www.mall.sk/zdravotne-pomocky/laica-det...
My máme tuším tento, je fajn a úplne tichý, len ho treba držať rovno, aby inhalovaná tekutina náhodou nevytekala.
@jancarovasimona1 Omron C102 Total, ma aj detsky aj dospelacky naustok. Moj syn sa ho neboji a to sa boji aj zvuku vysavaca, mixera a tak. Ani krstniatko 3 rocne sa nebalo ked bol u nas. Odkedy mame inhalator, nemali sme zapal priedusiek (co predtym niekolkokrat do roka). Ked zacnu sople alebo vidim, ze je zahuhnany, ma upchany nos inhalujeme. Alebo aj preventivne v zimnych mesiacoch ked je vykurovacia sezona.
Baby, ja mam ultrazvukovy a som zistila, že je to blbosť. Kompresorovy ozaj odporúčam. Aj keď je hlucnejsi, da s av ňom inhalovat aj roztok s vyššou hustotou. Napríklad Yabro alebo Ambrobene.... ja banujem ze som kúpila ultrazvukovy...
@vierocka888 mne tiez radili kedysi davno ked som kupovala v zdravotnickych kompresorovy. Ja som s nim velmi spoko. Ten hluk nam nijako neprekaza.
Baby, teraz ešte do dnes je v Kauflande za 25e kompresorovy inhalator. Včera som ho kúpila, ultrazvukovy predám. Odporúčam, vyzera dobre zatiaľ a cena je tiež super
Ahojte, ja mam omron c102. Naliala som do neho vincentku cca 12ml, inhalovali dve deti, kazdy asi 15minut, para isla, ale tej vincentky vela neubudlo 🤷♀️ Urobila som nieco zle ???
@alias313 dakujem,ten som objednala a je perfektny👍
Ja mam Omron a tych 10 minut väcsieho hluku (nie je to ziadne pristavanie lietadla, len je kusok viac pocut) vydrzime v pohode a susedia sa nestazovali vobec 😀 A inak neviem sio vynachvalit, jedna z naj investovanych penazi.