Hrajú vaše 7r.deti PC hry? Koľko hodín denne? Keď napíšu úlohy. Expartner nášho syna keď je u neho naučil hrať PC hry. Ked je so mnou doma nechcem aby bol dlhé hodiny na tablete a hral o hry. Zakazuje to synovi. Byt chvíľu ale nie dlhé hodiny. Expartner mi vyčíta ze je zima a co ma dieťa robiť v bytovke keď sa nudí. Sam býva v dome. Stále naráža nato ze v dome nie je nuda a v bytovke áno. Pritom v zime v dome iné ako PC hry synovi nevymyslel. Vytacaju ma jeho reči.
@qwert87 ved to nie som nadšená ze ho to naucil
Expartner ti chce brnkat na nervy a darí sa mu to. U mami platia mamine pravidlá a u otca otcove. Hotovo.
@matovicova synovi tlači do hlavy ze len jeho názory sú správne. Neuznáva bytovku len dom je naj.pritom v zime co iné sa dá robiť v dome co by sa nedalo robiť v bytovke?
starsi syn v tomto veku vobec nehral. Ale kedze teraz uz hra, nedalo sa tomu vyhnut pri mladsom (teraz ma 7). Max hodinu maju dovolenu, ale musia mat urobene vsetky povinnosti. A v den kedy maju treningy, vtedy im cas na hru ani neostane.
Moj ma 6, v skole maju hodinu informatiky, na ktorej sa hraju aj hry. Chvilu som mu to dovolila na max hodinu i doma, predsa len kazda skusenost je skusenost a ziskal i nove zrucnosti, ale vsimla som si, ze byval agresivny, ked sme trvali na tom, aby uz dohral. Takze sme mu to zatrhli.
Byvame v dome, ale niekefy je vonku hrozne alebo ak je chory, fakt sa dnu nudi.
Moj bude mat o mesiac 9r a hry na pc nehrava ani nehral. Max. co som mu stiahla do mojho mobilu nejake hry, co chcel a tie sa hrava...ale len sem-tam a tiez nie kazdy den. To by som urcite nedovolila ale ani ho to netaha, ze by vypytoval. Radsej si pozrie nejaku rozpravku alebo si pusti hudbu.
hrajú asi od 4 rokov hry priemeranú veku, teraz frčí hlavne Roblox, Minecraft. Majú max hodinu denne, na viac hrania ani pri povinnostiach v týždni nie je čas👍 Cez víkend, ak je napríklad škaredo a už ich nebavia karty a pod., dovolím dlhšie👍
Môj má 7, je druhák, ale ešte hry nehral. Dúfam že to tak ešte chvíľu zostane. Čas sa dá stráviť ozaj zmysluplnejšie