Hľadáme v Bratislave tanečného partnera pre 10 ročné dievča

happygirl
9. nov 2018

Milé mamičky, hľadám pre dcérku tanečného partnera z Bratislavy (príp.blízke okolie), je registrovaná v SZTŠ, šikovná, snaživá a cieľavedomá, je narodená v apríli r. 2008, čiže 10 ročná (vek. kateg. Junior I , D/D), je vysoká 150 cm. Bližšie info prosím cez súkromnú správu. Vopred Ďakujem.

deti95060810
9. nov 2018

daj to do skupiny Bratislava

happygirl
autor
12. nov 2018

@deti95060810 Ano, vďaka za tip, už to riešim od minulého týždňa - chcela som to tam dať na radu adminov MK, len mi admini MK poradili, nech to predtym odkonzultujem s moderatormi skupiny Bratislava. Tak som jednej z tych 3 moderatoriek skupiny napisala, či to tam môžem zverejniť, ale zatiaľ žiadna odpoveď... tak zatiaľ to tam nedavam, aby mi to nezrušili bez vopred odsúhlasenia...

deti95060810
12. nov 2018

@happygirl ale prosím ťa, žienky tam vycapia väčšie hlúposti a nik im to nemaže....A keď vymažú tak vymažú ....domov ti nepríde žiadna pokuta...😉

happygirl
autor
15. nov 2018

@deti95060810 🙂)) diik...tak to tam asi fakt zavesím, lebo sa mi ešte stále neozvala žiadna z moderátoriek skupiny Bratislava (zatiaľ som oslovila dve z troch, či to tam môžem dať) ... :-O