Hľadáme chlapčeka na tancovanie pre dcérku v Bratislave

happygirl
19. sep 2015

Ahojte, maminky, vôbec neviem, kam zaradiť takýto problém... Do inzerátov tu (do Bazára) to iste nepatrí... 😉
Sme z Bratislavy (Krasňany) a 7-ročná dcérka, už druháčka (129 cm vysoká) začala chodiť minulý rok do tanečnej prípravky (u nás v Krasňanoch - UNI dance Pekná cesta) - predpríprava na spoločenské tance. Veľmi ju tancovanie baví, majú perfektných lektorov-učiteľov (tanečníkov), ALE nemá tanečného partnera - pribl. rovnako starého chlapčeka, ktorého by bavilo tancovanie (keď nastúpila do tanečnej min.rok v septembri, mali sme chlapčeka pre ňu, ktorý tiež začal chodiť do prípravy ale v decembri to vzdal, škoda 😔 ).
Oslovujem najmä maminky z Bratislavy a blízkeho okolia (ideálne Rača, ale napr. aj Ružinov alebo Pezinok - kvôli logistike), ak by ste vedeli o chlapčekovi 7-8 ročnom,
ktorý rád tancuje, má rád pohyb a rád by skúsil (spoločenské) tance, dajte mi, prosímm, vedieť do IP... dcérka síce už rok do prípravky chodila (naučili sa základy jednotlivých tancov), ale trénerka povedala, že chlapček môže byť samozrejme aj úplný začiatočník - oni by ho doučili všetky tance a potom by ich v páre učili ´dalej. Tréningy budú bývať v pondelok a stredu od 16:30 do 17:30, začínajú pokračovať po lete v tréningoch už teraz od pondelka... prosím, ak môžete a viete o niekom, posuňte im túto moju prosbu, budem naozaj veľmi vďačná a dajte mi vedieť (ja potom pošlem podrobnejšie info, linky, fotky a pod.).... viem, že je to založené ako "diskusia" ale nevedela som, kam to vlastne zaradiť (opakujem sa)...

happygirl
autor
20. jan 2016

Žiaden tanečník sa za pol roka nenašiel? 😔 😢 stále hľadáme...