Čau kočky. Dcérka by chcela pričuchnúť k futbalu, avšak nájsť dievčenský futbal v Bratislave je snáď nemožné. Teda niečo sa črtá v Karlovke. Strašne ma láka tam cestovať z Petržalky. 😉 Chcela by som poprosiť mamičky či oteckov, ktoré/í máte doma malé futbalistky, aby ste ma trochu navigovali, ako začať. Prípadne kde hľadať. V Interi mi povedali, že môže nastúpiť do prípravky s chlapcami a pre väčšie dievčatá už sú samostatné kluby. Nemám proti tomu nič, ale chcem vedieť, že som vyčerpala všetky možnosti a nie neskôr zistiť, že toť za domom sa stretáva dievčenský klub a že tu kamoška na MK o ňom vedela, ale keďže nikto nevedel, že také hľadám, tak som sa o tom nedozvedela.. 🙂
Napadlo ma futbalový tím založiť, takže ak by sa tu v diskusii aj našli rodičia futbalových nadšenkýň zhruba podobného veku (5-7?) prípadne nejaký otecko/či mamiča na trénovanie, tak to by bola úplná bomba 🙂
Za Vaše odpovede vopred ďakujem 🙂
Nie je za čo, sme tu od toho aby sme si pomohli. :D Len dúfam, že si zmierená že dcéra bude chodiť krížom krážom po slovensku a možno časom aj po svete. A že v sobotu asi upratovať nebude 😝
Ahoj Eaka, ja toto tiez prave riesim s mojou dcerou, ma 8 rokov. Zacne trenovat na Interi v chlapcenskom druzstve pretoze tie dievcenske su tusim az vo vyssom veku.
@6mia6 😀 No veď uvidíme, ako ju to bude baviť.. 🙂
@namornicka Nám na Interi tiež povedali, že môže začať trénovať s chlapcami, no nakoniec o dva týždne ideme na prvý tréning miestny futbalový klub Iskra v Petržalke na Budatínskej.. tiež s chlapcami, lebo také malé dievčenské nemajú...a máme to blízko 🙂 Včera som šla okolo a trénovali tam chlapci, tak som sa hneď vybehla spýtať a dostala som kontakt na trénera najmenších 🙂
Eaka ako pokračujete s futbalom? Baví to dcérku?
@namornicka no, úprimne, dva sme teraz vynechali, raz pršalo a druhýkrát sme cestovali, tak ideme dnes.. párkrát sme kvôli nedorozumeniu prišli medzi starších chlapcov, teda vekovo ako dcérka ale už sú s futbalom samozrejme oveľa ďalej...tak dnes ideme prvýkrát medzi menšie deti..vraj tam má byť aj 1 dievčatko...tak snáď to už bude lepšie..
🙂
@namornicka tak máme za sebou včerajší futbal a dcérka bola nadšená, behala ako divá, sú tam okrem nej ďalšie dve dievčatká, tak to je už úplne iná káva 🙂
Aj moja dcéra chodí, veľmi ju to baví, som rada že nie som sama. Nikdy by ma to nenapadlo že takto dopadneme, ja som si svoje dievčatko predstavovala na tanečnom javisku 😨
@namornicka No, tú moju treba trošku prehovárať... na futbalovom ihrisku som si ju tiež nepredstavovala, ale ani na tanečnom pódiu, ako som už spomínala, keď spomenula futbal, chytila som sa toho, lebo je to také genderovo nestereotypné a keďže už chodíme na tanečnú, tak nech má aj z druhého rožku. 🙂 a hlavne je to o pohybe, na tej tanečnej ho tak veľa nie je.. v škole tiež nie.. 🙂 Vy chodíte na ten Inter?
My sme boli pred rokom na vyberovke v Karlovke - je to na Molecovej, dcera mala vtedy 8 rokov a podobnych dievcat tam bolo asi 7. Vitali ju s otvorenou narucou a mohla hned astupit, ale boloto na jesen a mna odradilo, ze povedali, ze na zimu nemaju vybavenu telocvicnu a budu trenovat vonku - no to sa mi zdalo dost drasticke pre nu. Tiez boli treningy
v case, kedy sa mi to nedalo zladit. Ak je to este aktualne, zavolaj do Karlovky, uz neviem kontakt. Mne kazdy hovori, ze dieta ma na to talent, ale je to take male tintitko, a ked som videla tie "zenske" dospelacke futbalistky a pocula ich slovnik, no neviem ....
Dobrý deň ja by som sa chcela len opýtať že či môže hrať niekto futbal teda zapojiť sa do družstva aj keď má už 20 rokov, ale skúsenosti s futbalom má. Teda ja som hrávala za Žiar nad Hronom Dievčenský futbal a potom nám to zrušili a ja som nemala ísť v tedy kam. A teraz síce je asi trošku neskoro rada by som sa ktomu znova vrátila lebo tá hra ma neskutočne fascinuje. Či náhodou neviete o niekom kto berie aj staršie hráčky lebo by som naozaj do toho znova išla Ďakujem!!!
Neviete o niakom futbale pre dievcata kde by ma zobrali ? Mam 13 rokov a hrala som uz futbal v FK dubravka.. ale tam sa u nechcem vratit ... ☹
Ahojte neviete o nieakom babskom tíme moc by som 🙂 chcela hrať už som hrávala ale zrušil sa nám tým a chcela by som znova začať 🙂 😉
Ahojte aj ja by som chcela hrat zensky fudbal alebo dievcensky od malicka to bol moj konicek len sa nam zrusil tym ale zas ma to taha hrat ak by str vedeli o niecom prosim dajte vediet
Ahojte aj ja by som chcela hrat zensky fudbal alebo dievcensky od malicka to bol moj konicek len sa nam zrusil tym ale zas ma to taha hrat ak by str vedeli o niecom prosim dajte vediet alebo do haly si zahrat najlepsia lokalita v petrzalke len tak baby zorganizovat nejake turnaje na vikendy 🙂
Ja som bývalá futbalistka zo žiliny a určite funguje slovan.