Ahojte, malý začal chodiť na futbal.
Budem rada ak sa pridajú maminky prípravkárov ale aj vačších futbalistov 🙂
raz do týždna prípravka a semtam ich volajú aj na tréning so žiakmi tiež raz dotýždna
Nasi maju 2x do tyzdna po 1 hodine + zapas 1x tyzdenne, niekedy maju ale volnejsie, zalezi ako im vychadzaju zapasy
u nás raz do týždna aj dve tri hodiny, ako majú chuť 🙂
Ahojte 🙂
náš malý je zažratý do športu a najviac futbal a hokej,ale futbal mu teraz zháňame,ale takých malých u nás nikde netrénujú-iba v jednom klube,že môže chodiť trénovať,ale na zápasy nie,až tak za 2-3 roky...tak som trocha sklamanýá,lebo on by veľmi chcel trénovať futbal,len som nevedela,že všade berú skôr starších aspoň od 8 rokov 😕
@hranolka22 vieš , čo ako kde, naši berú od 5 rokov
@hranolka22 aj u nas beru tak od 5-6 rokov ale minule prisli este skolkari a zobral ich, ale uz sa viac neukazali 😅 , podla mna 2008 su este drobci
ahojte,aj nas maly chodi na futbal,teraz uz stvrty rok 🙂.Trening maju 3 krat tyzdenne po 1,5-2 hodiny,plus vzdy nejaky majstrak aspon raz do tyzdna 🙂
@hranolka22 u nas beru od 4 rokov 🙂
Ahojte, moj syn je tiez futbalista. Treningy maju 2x do tyzdna 🙂 Dufam ze z neho bude nejaky novy Messi 😀 Na vianoce dostal loptu majtrovstiev sveta 2014 - Brazuca a bol stastny ako blcha... Vrele odporucam ak neviete cim ho potesit! 😎
Sklamem ta, na toto vobec nie sme - radsej si zahrame ako zbierame papieriky 🙂
Nieje nás tu viac? Chodíme aj po turnajoch. Boli sme už napr: v Žiari nad Hronom, Badine, Martine, Rimavskej Sobote, Banskej bystrici (júlie, dukla) ...
Ahojte, aj nas zacal chodit teraz na jesen, trenuju 2x tyzdenne tak po 1h. On ani moc sa k tomu nemal, ale kamarat zo skolky ho nejako stiahol🙂 Ale tak lepsie ako by sedel stale pred PC:(
Nechystate sa niekto do Kralovany (8.6.) pripadne do Košic (21.6.) na turnaje?
aj náš malý je prípravkár....treningy sú utorok a štvrtok 1,5 hodiny
U8 rocniky 2006 a teda ak to dobre chapem tak 8 rocnych
http://www.mfkruzomberok.sk/spravy/index.php?cl...
tu je náš drobec - v oranžovom drese :D - svieti ako slniečko
@bzuco Nasi mavaju treningy v telocvicni len v zime (november - marec), inak su vonku a trenuju, pokial velmi nefuka a neleje. Aj teraz mali v pondelok trening a prsalo, ale trenovali, ked sa rozprsalo tak sa schovali pod strechu a potom opat trenovali. Nas ich teda nerozmaznava 😀
Ahojte, ja má tiež doma jedného prípravkára ročník 2003. Tento týždeň máme nabitý : 3x tréning, 2x majstrák a ešte celodenný turnaj. Ale syna futbal baví, a ja som rada, lepšie ako sedieť za pc. Ale času to zaberie neskutočne.
No nam sezona uz konci, este buduci tyzden - 1x rozlucka, 1x trening a ukoncime v buducu sobotu v Košiciach na turnaji. Trochu si oddychneme a pravdepodobne zacinaju trenovat opat druhy augustovy tyzden. A od septembra zacinaju aj sutazit miniligu - zapasy, takze uz to nebudu len doplnacky do U9 (syn je teraz u8 a doplnali poniektorí chalani ak bolo malo U9) ale uz to bude kopec zapasov.
Ja si len neviem predstavit ako moj syn prezije 1,5 mesiaca bez treningov 😅
Kedy zacinate opat trenovat, pocas prazdnin ci az od septembra?
ahojte. skoro všetky tu píšete ako majú radi vaši chlapci futbal, aký sú šikovní, no ja sa trochu opačne spýtam... dali by ste syna na futbal, keď nie je až tak športovo nadaný??? nadváhu nemá len sa mu moc športy nedaria, no jemu by sa nejaký šport hodil aby sa naučil nejakej sebadisciplíne, aby mal radosť z pohybu a bral to ako súčasť života... myslíte, že by ho aj napriek jeho "nešikovnosti" vzali aspoň do obyčajného futbalového krúžku???
Ahoj @lblb, no môj malý je presne taký, ako Ty píšeš 😅
Úplné drievko, občas aj na rovnej zemi sa potkne a spadne 🙄 😀
Má 6 rokov.
Ale napríklad z predmetov v škole sa mu najviac páči telesná 🙂, veľmi rád sleduje všetky športy, ovláda ich pravidlá, aj chodí fandiť a niekedy v máji začal chodiť na tenis - bola som presvedčená, že to absolútne nebude zvládať, ani som nemala nijaké ambície v tomto smere, a napočudovanie mu to celkom šlo 😉
Ja si myslím, že ich netreba demotivovať a tiež je to fajn, aby sa hýbali a vypestovali si vzťah k aktívnemu športu...
Keď ho manžel bral na futbal, občas sa po zápase naháňal za loptou po trávniku a došli za mužom, či sa nechce prihlásiť, že ako mu to dobre ide 😀
Čo podľa mňa ani utekať nevie 😅
Takže treba skúsiť 😉
@elenita ja teda nechcem podceňovať svoje dieťa, ale je pekne pozadu za svojimi rovesníkmi... on síce do lopty kope ale žiadna sláva, ani utekať rýchlo nevie a tie reakcie pri hre... deti vonku sú radšej keď ho majú v bráne a aj to mu újde každý gól. uvažujem o futbale preto, lebo tu v centre voľného času netlačia deti v tomto veku do žiadnych futbalových klubov a navyše tréningy majú 1x v týždni, takže žiadne prehnané nároky
no napriek tomu váham, aby sme neboli nejako na smiech...
ahoj môj starší má osem rokov, od šiestich chodí do prípravky, teraz chodia už aj so žiakmi, tréner ich posiela na pár minút hrať aby sa oťukali 🙂